Ha valaki sokat sportol úszik, fut, bicajozik vagy egyéb sportot űz annak a cerkája kisebb mint aki alig. Nekem az évfolyamon szinte a legkisebb. :S Szerintetek a sok sport okozhatja, vagy későn érő vagyok? És a a golyókra is igaz?
OFF vicc
20:27 - ha már a homároknál tartunk... miért is nézel Te ilyen videókat? :D
Hát mekkor a bránered mikor tettrekész? Mert ez a lényeg. A szakirodalom úgy fogalmaz: vannak húsfaszú és vérfaszú egyedek. Bocs, de ezt igy írta. Szóval a sok sprt valóban csökkenti a nemi vágyat mert ugyan úgy boldogsághormont termel, + terheli a szervezetet fizikailag. Meg kell találni az egészséges arányt. Ha túlfárasztod magad minden nap, ne csodálkopzz, hogy nem kívánod a puncit. Figyeltem mb1 -es sportolók nemi életét és krimi. Edzés, edzés, aztán kéznél van valaki, aki ugyan ott van, gyorsan 3 perc alatt ütünk egyet a zuhanyzóban, vagy a gyúró szobában és megyünk pihenni szakszerűen, a pontos edzés terv szerit.
Hát ez is egy élet. Szerintem a farkaddal foglalkozni kell. Az a legfontosabb és leggyönyörűbb dolog az életben. Kár,hogy erre van a legkevesebbet szükség . (Ez a lányok miatt van így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!