Az igaz hogy a maszturbálás rosszabb sport teljesítménnyel jár?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 21:08
1/8 anonim válasza:
Hát én láttam olyan dokumentum filmet, hogy sexeltek és utána jobban ment a foci. De lehet hogy ki-ki emberre hogy hat.
2/8 anonim válasza:
Ez is egy marhaság. Az viszont igaz lehet, ha sakkozás közben maszturbálsz, elnézheted a lépést. Magas-ugrás, meg futás közben sem tesz jót. Fejezd be az egyik műveletet, és csak utána kezdj el egy másikat.
3/8 poiu válasza:
Már hogy előző este? (mert közben nyilván vesz le a teljesítményből :-). Régebben úgy gondolták, hogy a szex rontja a teljesítményt, ma nem így gondolják.
4/8 anonim válasza:
Azért ellentmondanék ennek, én az élsport világában mozgok, és pontosan tudom h fontos mérkőzések előtt pl a srácoknak az edző baromi szigorúan megtiltja a sexet kb egy héttel előtte már. És azért van ebben valami, ha belegondolunk, h mekkora energiát ad le, h mennyire elernyed egy jó sex után és csak pihenni van kedve stb. Higgyétek el, egy kielégítetlen fiú/férfi "vadállatabb" és ezzel fokozza a teljesítményét legtöbb esetben.
Akárhogy is van ez tudományos alapokon, a gyakorlatban a letöbb edző bizony megtiltja (más kérdés, hogy be is tudja tartatni vagy sem ...)
5/8 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Ez csak egy idióta tévhit.
6/8 anonim válasza:
na azért nem annyira tévhit, mint említettem, én ott vagyok a srácokkal versenyeken, edzőtáborokban stb, és pontosan tudom, mi ezzel a helyzet
7/8 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Ha már ott vagy, és tudod is mi a helyzet, akkor légyszi, oszd meg velünk is. Vagy tartsd meg magadnak. Csak akkor azt nem értem, minek írtad?
8/8 anonim válasza:
én már korábban leírtam a helyzetet, nem vagy figyelmes !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!