Megunhatja valaki a sexet?
Figyelt kérdés
28/F 2 eve vagyok nos edigi eletemben sosem fordult elo hogy elfussak a sex elol.Pedig 16 eves koromtol tobb mint 200 partnerem volt most meg az asszony hivasara inkabb nemet mondok sot probaltam friss hust is bevonni de mint hiaba az aktus elott volt merevedes meg minden de az agyam nemet mondott.Ez normalis????Hozzateszem szeretem a felesegem epp ezer nem tudom mit tegyek.2009. nov. 14. 01:22
1/10 anonim válasza:
hát téged se az eszedért szeretnek :D
3/10 anonim válasza:
A nőknek ezért tanácsolják, hogy nem célszerű elkezdeni hamar, és nem édemes több száz partnerrel, mert kiéghet. Te is kiégtél, mert habzsoltad az élvezeteket.
4/10 anonim válasza:
Esetleg próbálkozz Swinger-klubbal. És egy nyelvtan-kurzus is sokat segítene ;)
5/10 anonim válasza:
Ha alóban szerted a feleséged, akkor ezt a problámát nyilt kommunkikációval (mindkét részről)meg lehet oldani,csak türelem!
6/10 anonim válasza:
Biztos még 200 nő kell neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7/10 anonim válasza:
Szerintem is kiégtél.
Sz.ar Neked.
8/10 anonim válasza:
Férjezett nő vagyok és csodálom a feleségedet. Nekem ugyan kellene olyan férfi, aki előttem több mint 200 nőt döngetett! Nem tudom, hogy mire volt jó, de azt hiszem, a kialakult helyzetben egy pszichológus tudna neked/nektek jó tanácsot adni. Mindenhol van szakrendelés (ingyenes!), javaslom, menjetek el.
9/10 anonim válasza:
én azért sajnálom inkább a feleségét mert a férjének az IQ-ja a mérhetetlen tartományba tartozik... :D
10/10 alfonz64 válasza:
Nagyon egyszerű a férfi szexet, a nő kapcsolatot szeretne.
Mivel te férfi vagy és ha kapcsolatod van az az barátként kezeled, nagyon jó köztetek a kapcsolat meg harmonikus nem tudsz nőként tekinteni rá csak barátként. Baráttal meg nem sexel az ember. Ezért van az ha a férfi meglát egy nőt az után nem az mondja hogy aranyos és hozzákötném az életem, hanem úgy meg raknám hogy ketté áll a füle. Tarts szeretőt, ez már réges-rég így működik minden férfinál. Vagy dobd fel a kapcsolatodat,szexi fehérnemű,más helyszín,másik bejárat sex:) stb...
A női átalakítás sikerült, barátnőt csinált belőled üdvözlünk a homik táborában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!