Érzek a jobb mellemben valami babszemnyi gumó félét. Mi lehet ez, és mitől?
Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem hogy a jobb mellem kidagadt, és érzem hogy van benne valami babszemnyi gumó. Ha megnyomom fáj. Mitől jön ez ? Normális ez ? Bajok lehetnek tőle ? 12/F2013. okt. 7. 16:30
1/4 anonim válasza:
Mutasd meg anyudnak, ha nem tudja mi az, elvisz az orvoshoz. Lehet, hogy teljesen ártalmatlan, de azért kellene hogy lássa egy felnőtt.
2/4 anonim válasza:
valószinüleg normális és csak a hormonális változások miatt van. A lányoknál ez nagyon gyakori a hormonok hatására amikor el kezd nőni a mell és mivel a férfiakban is van női nemi hormon igy fiuknál is elöfoordulhat ez. de mindenesetre mutasd meg anyukádnak.
3/4 anonim válasza:
Ez a kamaszodó fiuknál természetes jelenség .Nálam is volt nálad is van .Váltás a férfi kor felé .A hormonok okozzák .
Eltarthat akár egy évig is .Mindkét mellben lehet ilyen.
Lehetőleg ütés ,nyomás ne érje ,mert nagyon fájdalmas tud lenni .A változás a gatyában is beindul ám !
4/4 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen gumóm, pedig már rég nem vagyok tini. Szerintem mutasd meg szülőknek, meg orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!