3/13 A kérdező kommentje:
Ha,ha,ha
2013. okt. 1. 11:32
4/13 A kérdező kommentje:
A házi orvosom nem talált bajt.A labor eredmények is jók voltak.
2013. okt. 1. 11:33
5/13 anonim válasza:
beverted, vagy összeszorítottad a comboddal. nem lehet? vagy te is piszkáltad este tévé közbe (én is szoktam) és véletlen megnyomtad megpöckölted, rárúgtál, ráültél, ráesett a telefon, vagy a tévé, vagy rátolatott valaki. becsípte valami, konyhaszekrény, vagy megcsípte?
6/13 A kérdező kommentje:
Nem semmi ilyesmi hármas.Vagy két éve volt először,hogy fajt.Vagy 7 orvosnál voltam.A végén avval kötekedtek,hogy levágják ha akarom.Baját nem találták.
2013. okt. 1. 11:39
7/13 anonim válasza:
Urológián, andrológián jártál vele?
8/13 A kérdező kommentje:
Urológián most nem,csak régen.Az andrológia azt nem ismerem :D
2013. okt. 1. 11:54
9/13 anonim válasza:
Pedig egyből oda kellett volna menned, amit 7-es írt, és nem a házidokihoz.
10/13 anonim válasza:
Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Az andrológia pedig kifejezetten férfigyógyászat... magasabb szinten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!