Szeretném körülmetélni a péniszem.12f. Többi lent. (? )
Figyelt kérdés
szeretném körülmetélni a péniszem és megtudni hogy hogyan zajlik a műtét.A hátrányát és az előnyét is, és hogy a maszturbáció olyan lesz-e mint fitymával.Ezt a kérdést már régóta fontolgatom hogy meg-e csináljam.A műtét nem egészség szempontjából akarom(fitymaszűkület, gombásodás stb).Így ez mennyibe fog kerülni.Írjatok saját véleményt is vagy hogy nálatok hogy ment(ha ment).2013. okt. 6. 23:41
11/44 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb fitymával. :)
12/44 anonim válasza:
Van akinek meg jobb a nélkül. Nem vagyunk egyformák.
13/44 anonim válasza:
Nekem is saját elhatározásból lett csinálva, mégis fizette a TB. Persze, a papírra szűkület lett ráírva. Ja, és nem kellett "megkennem" a dokit sem.
14/44 anonim válasza:
Bocs ,de tévedsz kedves 10 válaszoló .
Bizony hogy orvosilag ez annak minősül .
16/44 anonim válasza:
de bizony csonkitas!
egy élő működő testrészedet vágják le
17/44 anonim válasza:
fake
ezt is vmelyik csonkitasmániás nyitotta
elo 12 éves nincs aki körül akarná magát metéltetni!
vagy akkor annak kasztracios komplexusa van
18/44 anonim válasza:
Az hogy orvosilag minek minősűl nem tudom és nem is érdekel.Egyszerűen felfújtãk ezt a dolgot és kész.De magában a szóban is benne van CSONKítás ,tehát egy bizonyos testrészed nagyobb részét kell levágnod, ha körűl metélteted a péniszedet attol még a nagy része megmarad. Persze a női nemi szerv csonkítása annak is minősűl mert ott a csiklót vágják le, ami a legfontosabb része. Tehát a megfelelő szó az lenne rá hogy kúrtít és nem hogy csonkol.
19/44 anonim válasza:
16# A testrész comb, fenék, hát pénisz. A fityma eltávolításánál nem vágod le az egész péniszt.
20/44 anonim válasza:
Aki a körülmetélést csonkításnak fogja fel, annak nincs fogalma erről a kisműtétről. Ez egy egészségügyi eljárás, amit gyerekeken is, kisfiúkon is, de felnőtteken is el lehet végezni, mind egészségügyileg, mind higiéniailag és szerintem kozmetikai okok miatt is előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!