kávé,száz éve mindenki iszik,én gimiben az érettségi vizsga előtt szétkávéztam magam voltak is gondjaim de ha te egy-egy pohárral megiszol 9-kor az hajnali 2-ig jó lesz.
2009. nov. 7. 19:49
2/11 anonim válasza:
kávé, kóla, vagy bármilyen más ital, amibe koffein van
3/11 anonim válasza:
energiaital, kávé :D
4/11 anonim válasza:
nyisd ki az ablakot,hogy egy kis friss levegő bemenjen és igyál kávét vagy energiaitalt.
2009. nov. 7. 19:51
5/11 anonim válasza:
Tornázz egy keveset.Vagy táncolj.
2009. nov. 7. 19:51
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) jo fejek vagytok!!
2009. nov. 7. 20:07
7/11 anonim válasza:
A kávé vagy az energia ital jó csak az a gond velük, hogy a hatása nem biztos, hogy sokáig tart. Esetenként még le is fáraszt a későbbi órákban. Elvileg a teában több a koffein mint a kávéban. Én azt szoktam inni és nem rossz.
2009. nov. 10. 21:17
8/11 anonim válasza:
guarana.. ajánlom figyelmedbe.. de ne "használd túl" mert akkor hozzászokik a szervezeted és nem lesz semmi hatása.. amikor nagyon szükséges akkor használd.. de ha minden nap kell akkor csináld úgy hogy 3 hétig használod és utána semmilyen(!!!) koffeint ne igyál, 1 hétig, max tea.. utána újra kezdheted a guarana "kúrát".. de persze ezt ilyen 15- év alatt ne nagyon alkalmazd..
"Stimuláló hatása növeli az összpontosítást, a koncentrációt, és az energiaszintet."
2009. nov. 12. 00:47
9/11 anonim válasza:
előző vagyok.. Kutatások alapján a guarana a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!