Alig van orgazmusom, mi gond lehet? Illetve nállatok milyen?
Naponta egyszer szoktam ha van hozzá kedvem mert nem is esik jól mindig.
Néha nagyon jó érzés de van úgy hogy szinte alig érzek valamit csak a végén mikor csordogál.
19 vagyok és nem tudom milyen a csúcson? Ez minek lehet az oka, vagy valami betegség? -Impotencia, fityma szűkület, esetleg pszichoszexuális probléma lenne?
Ezeket olvastam és mások így írják le, én viszont még el sem tudom képzelni. :(
"..Remeg kezed, lábad.
Hirtelen kiesel a valóságból
Összerándul minden izmod
És olyan, mint ha felrobbannál.."
"Én minden nap fürdés közben egyszer kiverem.
De ha úgy van alkalmam, akkor szinte egész nap/délután szoktam."
"Régebben elég volt naponta, kétnaponta egyszer kivernem, most már ott tartok, hogy szinte minden nap legalább háromszor verem ki."
A libidó minden nemileg egészséges férfinél időszakosan spontán jelentkezik, s ez készteti cselekvésre. Amennyiben a nemi aktus rendben lezajlott, a kielégülést követően nyugalmi fázis következik, s ez egyénileg változóan fogja meghatározni a szexuális cselekvések gyakoriságát. A felnőtt, egészséges férfi életében e gyakoriság átlaga heti 3-4 alkalom. Kivételek persze vannak. E kivételek közé számít, ha egy férfi nem érez késztetést a nemi cselekvésre (aszexualitás), vagy csak igen ritkán szánja rá magát (hyposzexualitás). Szexuális késztetése – eredetileg – mindenkinek van. Ha ez mégsem működik ideálisan, ezért a libidót, illetve a szexuális vágy gátlását tehetjük felelőssé. Egyszerűbb esetekben ez a gátlás nemi kudarc-élmények következtében alakul ki, és többnyire pszichoterápiával oldható is. Bonyolultabb esetekben, az egyén pszichoszexuális fejlődése során sérült valamilyen nemi trauma által. Az is lehetséges, hogy a nemi fejlődése, főleg környezeti tényezők miatt elakadt egy bizonyos, rendszerint infantilis szinten, s a segítség mélylélektani feltárást igényel.
A szexuális problémák gyakran okoznak olyan lelkiállapotot, hogy nem csak „attól”, hanem az egész élettől megy el a szenvedő kedve. Ezt az érzést gyakran kíséri depresszív hangulat.
Életünk minden területére érvényes, hogy önértékelésünk – sokszor jogtalanul – csökkent volta megzavarja cselekvési aktivitásunkat. Szerintem, a legtöbb személyiség-probléma éppen ebből a helytelen, csökkent önértékelésből ered. Hívják ezt kisebbségi érzésnek is. A férfi számára egyetlen kudarc is elég ahhoz, hogy elveszítse én-biztonságát, férfi-szerepét illetően. Ez még akkor is így van, ha racionálisan teljes jogú magyarázatot tud adni a kudarcra (több aktus után jelentkezett a merevedési zavar, alkoholos állapotban próbálkozott, stb.).
Egyetlen kudarc okozta szorongás nemcsak a következő alkalommal jelenthet gátlást, hanem hosszú távon is. A halmozódó kudarcélmények a nemi vágyat blokkolva segítik az egyént, mintegy megelőzésként, megkímélni a következő kudarc rossz élményétől. Ha csökken a vágya nem is hajtja bele magát újra olyan helyzetbe, ami tovább rongálná önbizalmát. A libidó gátlás így, én-védő mechanizmusként szolgál, s ezáltal rontja ugyan az egyén rehabilitációs esélyeit, de megkíméli az újabb krízis helyzetektől. Minél hamarabb kér segítséget a férfi problémája rendezéséhez, annál valószínűbb a gátlás sikeres feloldása.
hát lehet hogy lóóóóditottam, nagyon rég volt már, lehetett tőlem akár 4, vagy 5 is, semmit nem von le a dologból, de akkor is ÓVODÁS VOLT!!!!!!! szerintem kiscsoportos volt, ritkán altattam nagyobbakat.
ez nem vicc. láttam! ott dolgoztam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!