Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Alig van orgazmusom, mi gond...

Alig van orgazmusom, mi gond lehet? Illetve nállatok milyen?

Figyelt kérdés

Naponta egyszer szoktam ha van hozzá kedvem mert nem is esik jól mindig.

Néha nagyon jó érzés de van úgy hogy szinte alig érzek valamit csak a végén mikor csordogál.

19 vagyok és nem tudom milyen a csúcson? Ez minek lehet az oka, vagy valami betegség? -Impotencia, fityma szűkület, esetleg pszichoszexuális probléma lenne?

Ezeket olvastam és mások így írják le, én viszont még el sem tudom képzelni. :(

"..Remeg kezed, lábad.

Hirtelen kiesel a valóságból

Összerándul minden izmod

És olyan, mint ha felrobbannál.."

"Én minden nap fürdés közben egyszer kiverem.

De ha úgy van alkalmam, akkor szinte egész nap/délután szoktam."

"Régebben elég volt naponta, kétnaponta egyszer kivernem, most már ott tartok, hogy szinte minden nap legalább háromszor verem ki."

2013. szept. 28. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
1hétig ne csináld és utána jobb lesz ha nem akkor menj orvoshoz
2013. szept. 29. 23:55
 12/14 A kérdező kommentje:

A li­bi­dó min­den ne­mi­leg egész­sé­ges fér­fi­nél idő­sza­ko­san spon­tán je­lent­ke­zik, s ez kész­te­ti cse­lek­vés­re. Amen­­nyi­ben a ne­mi ak­tus rend­ben le­zaj­lott, a ki­elé­gü­lést kö­ve­tő­en nyu­gal­mi fá­zis kö­vet­ke­zik, s ez egyé­ni­leg vál­to­zó­an fog­ja meg­ha­tá­roz­ni a sze­xu­á­lis cse­lek­vé­sek gya­ko­ri­sá­gát. A fel­nőtt, egész­sé­ges fér­fi éle­té­ben e gya­ko­ri­ság át­la­ga he­ti 3-4 al­ka­lom. Ki­vé­te­lek per­sze van­nak. E ki­vé­te­lek kö­zé szá­mít, ha egy fér­fi nem érez kész­te­tést a ne­mi cse­lek­vés­re (aszexualitás), vagy csak igen rit­kán szán­ja rá ma­gát (hypo­szexua­litás). Sze­xu­á­lis kész­te­té­se – ere­de­ti­leg – min­den­ki­nek van. Ha ez még­sem mű­kö­dik ide­á­li­san, ezért a li­bi­dót, il­let­ve a sze­xu­á­lis vágy gát­lá­sát te­het­jük fe­le­lős­sé. Egy­sze­rűbb ese­tek­ben ez a gát­lás ne­mi ku­darc-él­mé­nyek kö­vet­kez­té­ben ala­kul ki, és több­nyi­re pszi­cho­te­rá­pi­á­val old­ha­tó is. Bo­nyo­lul­tabb ese­tek­ben, az egyén pszicho­szex­­uális fej­lő­dé­se so­rán sé­rült va­la­mi­lyen ne­mi tra­u­ma ál­tal. Az is le­het­­sé­ges, hogy a ne­mi fej­lő­dé­se, fő­leg kör­nye­ze­ti té­nye­zők mi­att el­akadt egy bi­zo­nyos, rend­sze­rint in­fan­ti­lis szin­ten, s a se­gít­ség mély­lé­lek­ta­ni fel­tá­rást igé­­nyel.

A sze­xu­á­lis prob­lé­mák gyak­ran okoz­nak olyan lel­ki­ál­la­po­tot, hogy nem csak „at­tól”, ha­nem az egész élet­től megy el a szen­ve­dő ked­ve. Ezt az ér­zést gyak­ran kí­sé­ri dep­resszív han­gu­lat.

Éle­tünk min­den te­rü­le­té­re ér­vé­nyes, hogy ön­ér­té­ke­lé­sünk – sok­szor jog­ta­la­nul – csök­kent vol­ta meg­za­var­ja cse­lek­vé­si ak­ti­vi­tá­sun­kat. Sze­rin­tem, a leg­több sze­mé­lyi­ség-prob­lé­ma ép­pen eb­ből a hely­te­len, csök­kent ön­ér­té­ke­lés­ből ered. Hív­ják ezt ki­sebb­sé­gi ér­zés­nek is. A fér­fi szá­má­ra egyet­len ku­darc is elég ah­hoz, hogy el­ve­szít­se én-biz­ton­sá­gát, fér­fi-sze­re­pét il­le­tő­en. Ez még ak­kor is így van, ha ra­ci­o­ná­li­san tel­jes jo­gú ma­­gya­rá­za­tot tud ad­ni a ku­darc­ra (több ak­tus után je­lent­ke­zett a me­re­ve­dé­si za­var, al­ko­ho­los ál­la­pot­ban pró­bál­ko­zott, stb.).

Egyet­len ku­darc okoz­ta szo­ron­gás nem­csak a kö­vet­ke­ző al­ka­lom­mal je­lent­het gát­lást, ha­nem hos­­szú tá­von is. A hal­mo­zó­dó ku­darc­él­mé­nyek a ne­mi vá­gyat blok­­kol­va se­gí­tik az egyént, mint­egy meg­­elő­zés­ként, meg­kí­mél­ni a kö­vet­ke­ző ku­darc rossz él­mé­nyé­től. Ha csök­ken a vá­gya nem is hajt­ja be­le ma­gát új­ra olyan hely­zet­be, ami to­vább ron­gál­ná ön­bi­zal­mát. A li­bi­dó gát­lás így, én-vé­dő me­cha­niz­mus­ként szol­gál, s ez­ál­tal ront­ja ugyan az egyén re­ha­bi­li­tá­ci­ós esé­lye­it, de meg­kí­mé­li az újabb krí­zis hely­ze­tek­től. Mi­nél ha­ma­rabb kér se­gít­sé­get a fér­fi prob­lé­má­ja ren­de­zé­sé­hez, an­nál va­ló­szí­nűbb a gát­lás si­ke­res fel­ol­dá­sa.

2013. szept. 30. 11:45
 13/14 anonim ***** válasza:
gömbicica hagyjál már...3 évest???????Naaaaaaaa
2013. okt. 2. 18:52
 14/14 gömbicica ***** válasza:

hát lehet hogy lóóóóditottam, nagyon rég volt már, lehetett tőlem akár 4, vagy 5 is, semmit nem von le a dologból, de akkor is ÓVODÁS VOLT!!!!!!! szerintem kiscsoportos volt, ritkán altattam nagyobbakat.

ez nem vicc. láttam! ott dolgoztam!!!!

2013. okt. 2. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!