Ismertek olyan gyógyszert ami a férfi nemi vágyat képes hatásosan csökkenteni?
Kérlek ha ismertek ilyen gyógyszert adjátok meg a pontos megnevezését, ha csak recepteset ismertek akkor az is jó lesz, de abban az esetben szeretném tudni, hogy kitől kaphatok receptet, a háziorvostól, a pszichológustól, pszichiátertől vagy szexológustól?
Az a baj, hogy napi négy kielégüléssel kell kezdjek, hogy végig tudjak menni úgy az utcán, hogy ne álljon fel egy csinosabb nő látványától. Bár szeretem a szexet, de ez nekem már sok!!!
27/F
Aki poénkodik a kérdéssel lepontozom!
A többieknek köszönöm a segítséget.
2: :) Én is ezt mondom.:) A Sors egyenetlenül osztotta el ezt a képességet/tulajdonságot.
De valóban, menj el andrológushoz, majd segít. A háziorvos is jó kezdőpont.
Azért,ha minden férfi ilyen lenne "lógna" a nyelvetek :)
Ez tényleg komoly probléma és ahogy már írták első lépésben háziorvoshoz menj,ő továbbküld ahova szükséges.
Brómot kaptunk annó a teába a katonaságná,addig nem fertük,még csak aszébe sem jut az embernek hog yvan valami a lába között! .-D
Bróm,vagy igyál Rumot,az is tartalmaz.
Igen, csak az mérgező, tudtommal ezért nálunk nincs gyógyszertári forgalomban.
Vagy az a bór...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!