Miért mondják sokat, hogy. Többi lent?
Miért mondják sokat, hogy 18 felett már a szüzesség egy betegség?
Miért baj az ha valaki pl. 19 évesen is szűz?
16/F
Én még ilyet soha nem hallottam.
Még 25 évesen sem baj, ha valaki szűz. Max csak nem megszokott....
Én sem hallottam még ilyet.Egyet is értek az első 3 hozzá
szólóval .Valóban ez egy divat lett a fiatalok körében,bele
értve a lányokat is .Ezzel párosul a szőrtelenités is .
Fizikai értelemben valóban korábban érettek a fiatalok erre,de sajnos érzelmileg nem.A sexhez érzékiség is kell.
Régen megadták ennek is módját,volt becsülete.Mondhatom ,
mint egy emlék maradt meg.Aztán jó,vagy rossz,azt döntse
el mindenki saját maga .A régi időkben még tervezgették,ennek a lehetőségét,most meg ahogy alkalom adódik rá azonnal megtörténik .Sokat csak a kiváncsiság
hajtja,milyen is lesz.Nem kevés aztán azoknak a száma sem,
akiket nagy csalódás ér,nem ezt várták .Ez viszont nem véletlenül van ,mert éretlenek rá . Én magam is sokáig vártam erre,jóval túl voltam a 20 on.Semmilyen hátrányom nem adódott belőle .63F
Szerintem mindenkinek magának kell éreznie, hogy mikortól válik éretté a szexre. Az emberek között elég nagy különbségek vannak. Van aki már egészen fiatal korában vágyik rá, van aki pedig még felnőtt korában sem. A szex egy olyan dolog, amit azért csinálunk mert élvezzük. Sem kényszer, sem tiltás nem használ.
Jómagam is a korai csoportot képviselem, 15 éves korom óta élek aktív nemi életet. Ismerek sok olyan embert, akik viszont csak 20-on pár évesen éreztek vágyat aktív nemi élet iránt. Mindenki akkor csinálja amikor akarja, és azzal és úgy, akivel és ahogy akarja. Ennyi.
Nem baj, és nem betegség, és nem okoz semmilyen hátrányt a további életedben sem.
Egyszerűen ez a mai rendszer egyik logikája.... nehéz, és bonyolult dolog ez, de ajánlanám az egyik tanárom könyvét a férfiak helyzetét befolyásoló propagandáról:
Olvasd el, és sok dolog világossá válik, bár azt hozzáteszem, hogy tudományos szempontból íródott a könyv szakembereknek, de(!) szerintem ha rászánod az időt, akkor neked is hamar világos lesz, mint a nap. :)
Értem én 5 ös amit írsz,ilyen vagy ilyenek is lehetnek vannak ,de már
nem erről szól a dolog .Akkor vagyok nagy a haverok ,vagy a csajok körében,ha már ezt meg mertem csinálni .
Úgy gondolom nem ettől lesz felnőtt valaki is .Ez csak felnőttes játék .
4 voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!