Danixl9 kérdése:
Ha csak rövidebbre vágom a fanszőrzetem, de nem borotválom le attól is erősebb szőr nő ki?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 21:49
11/15 anonim válasza:
Én a lábamat először borotváltam, majd évekkel később epilátorra tértem át. Látható a különbség, vékonyabb és világosabb.
27/N
12/15 anonim válasza:
Nem lesz erősebb. Nagy tévhit. Az idővel erősödik, nem attól függően h mennyit borotválod vagy vágod.
13/15 lolek válasza:
a gyantázást említette valaki.attól gyengül.megkel kérdezni egy kozmetikust erről.gyantázáskor tövestől jön ki a szőr,és ettől gyengül a gyökere.az arcszőrzet borotválásakor pedig ha ritkítod a borotválkozást,mondjuk borostáig hagyod és csak utána vágod akkor is látványosan gyengül és lassabban nő.saját tapasztalat,katonaság után,(ahol naponta kellet borotválkozni)elég erős arcszőrzetem volt.de egy idő után meghagytam és csak szombatonként vágtam le.manapság a borotválkozás utáni napon alig van sörte.lassabban nő és gyengébb is.ebből kifolyólag szerintem a fanszőrzet is hasonlóan reagál,mivel ugyan az az alapja.
14/15 anonim válasza:
nem a francot nem erősödik... szőke vagyok, minden szőröm szőke, pihés. a szám felett is voltak... zavart, elkezdtem szőrteleníteni szőrtelenítő krémmel. sűrűbb lett egy idő után és megjelent köztük egy sötét szál is, aztán kettő. azóta gyantázom rendszeresen. és ez már bőven a kamaszkorom után volt.
15/15 anonim válasza:
Ez èrdekes nekem àltalános 6.osztàlyban kezdett el nôni az arcszôrzetem ès csak 9.osztályom èvnyitójàra borotvàltam le elôször addig alig alig nôdôgèlt az alatt a 3 èv alatt amióta elkezdtem borotvàlkozni elkezdett gyorsabban nöni és nagyobbra utàlok borotvàlkozni ezen a nyàron nem is borotvàlkoztam hàt az elejèn gyorsan megnôtt az elsô kèt hètben ès lelassult de az èvnyitora màr megint meg kellett vàlnom az arcszôrzetemtôl ès 3-4 naponta borotválnom kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!