Nemi szőrzet borotválása, milyen gyakran hogy elkerűljem a vizsketést?
Figyelt kérdés
Egyszer leborotváltam,de utána egy hétig viszketett...Amikor a hónajamat borotvältam elsőnek utánna a is viszketett,de másodszorra már nem...a nemi szőrzetet borotválásának a következményeit nem lehet elkerűlni?2013. aug. 14. 18:38
1/6 anonim válasza:
Elvileg attól viszket, hogy nő vissza a szőr. De ha egy hétig is eltartott, akkor szerintem nem ezzel van a gond. Talán allergiás vagy a borotván lévő krémezőcsíkra vagy borotvahabra(?), nem tudom mit használtál. Próbáld ki, hogy olyan tusfürdőt használsz borotvahab helyett amivel egyébként is fürdesz. Ha még akkor is állandóan viszket akkor más gond lehet.
2/6 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen gondom,mert nem borotválom.
Ettől még nett vagyok !!
4/6 anonim válasza:
3 as úgy gondolod,úgy ,és olyan könnyedén megy otthon is ahogy a linkben van ? Akkor kissé naiv vagy ,má ,bocs hogy ezt irom .
5/6 anonim válasza:
Mármint mi a nehéz benne? Az előző napi bőrradír,vagy a szőrtelenítés utáni megfelelő krémezés?
6/6 anonim válasza:
Hát ne borotváld le,tök nőies,olyanok az ilyen srácok mint a csupasz madarak,ha túl sok és vastag akkor csak nyírd rövidre ollóval,ha csupaszkánt valami nyilvános zuhanyzóba kerülné fiatal és idősebb férfiak közé furán néznének utána rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!