Fanszőrzet hullása? 14 évesen?! :O
Még csak 14 vagyok, elég koránérő típus, már teljesen kinőtt a fanszörzetem, a hasam is szőrös a köldököm alatt egy csíkban, a hónaljam is teljesen szőrös már ( az borotválom is) ,arcszőrzetről nem is beszélve.
Azt vettem észre már egy ideje, hogy iszonyatosan hullik a fanszőrzetem... elmegyek fürdeni, és mire kiszállok a kádból az tele van szőrszálakkal, mikor leveszem az alsógatyámaat az is, ha elmegyek valahol pisilni, a piszoárban is maradnak szőrszálak
Normális ez? mindig így lesz ? esetleg lehet tenni valamit ezellen?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
a hajad is hullik?
pasi vagy ugye?
1 es,figyeltél ,vagy csak írtál valamit.
A lányoknak nem gatyája van,ő meg azt veti le. :-))
Mindenkinek hullik ez bizonyos mértékben .Aztán a szőrtüszőkből nő az új szőrszál .Nálad meg valószinű az első szőrzet cserélődik is le .Ez igy normális .
igen, fiú vagyok:D
a hajam nem hullik, ezt bele akartam írni a kerdesbe, de véletlenül kifelejtettem:)
2es: remélem igazad van, köszönöm a válaszod :)
Linket szerintem ne küldjél senkinek.
Lehet hogy egy orvost érdemes lenne megkérdezned róla,nyugodtan elmehetsz egyedül is orvoshoz hogy kikérd az ő véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!