Fanszőrzet leborotválása után miért viszket?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, nemrég kezdtem el borotválni. De azért nem szeretem mert utána mindig viszket és szúrja a farkam. Lehet ez ellen valamit csinálni?2011. máj. 1. 20:27
1/7 anonim válasza:
Egy fiúnak miért kell borotválni a fan szőrzetét?
2/7 anonim válasza:
Pl azt hogy nem borotválod lexD Mindig szurni fogja mert amit leborotválsz az visszanő és ami kinő az szúrja:D gyantáztasd asd asd
3/7 anonim válasza:
Csak az elején viszket ez ellen nem tudsz tenni egy idő után már nem viszket csak növési iránynak megfelelően borotváld!
4/7 anonim válasza:
Egy idő után se nem viszket,se nem szúr. (saját tapasztalat)
5/7 Izééékeh11 válasza:
azért mert a borosták szurják a bőrödet xd vagy mittoméénn,énis borotválom ott lent és nekem is viszket :/ de gyantázni nem merném :Đ
13L
6/7 anonim válasza:
Én biztonsági gyermekollóval szoktam, úgy nem viszket. Illuminati confirmed yeah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!