Urológia hogy működik?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és egy hete tart. Olyan mint ha a húgycsövem fájna. Általában, vizelés után. Szeretném megnézetni, házi orvos szerint minden oké a vizeletemmel és mondta, ha nem javul, mennyek el. Holnap gyenge nap a suliban, arra gondoltam, akkor ideje meglépni. Kell idő pont? Kórházba vagy MÁV rendelőbe? Am Szombathely.2013. szept. 8. 18:57
1/5 anonim válasza:
Kell beutaló háziorvostül, igen. Amúgy nem "mennyek", hanem menjek...
2/5 anonim válasza:
Az urológiára nem kell időpont, nálunk legalább is nem.
4/5 anonim válasza:
Nagy tévedés ,urológiára,bőrgyógyászatra,sebészetre sehol sem kell beutaló .Én magam is sokat jártam MÁV rendelőbe,akkor nem kellett idő pont sem.Lehet hogy most kell,de az ilyen eseteket megszokták vizsgálni soron kivűl .
Ilyenkor a vizeletet laborban vizsgálják .A házi orvosnak nincs laborja ,ott csak egy alap vizsgálat van .
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Amúgy az első: nem orvostül, hanem orvostól.
2013. szept. 8. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!