Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Urológia vizsgálat, hogy müködik?

Urológia vizsgálat, hogy müködik?

Figyelt kérdés
sürü vizeléssel ha elmegyek urológushoz, hogy történik a vizsgálat? Pls ne offoljunk. 22f
2013. jan. 30. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nem biztos,hogy sok midnent fog csinálni. első körben kikérdezget, aztán jön a rutin ultrahang,amivel megnézi az alhasüreget stb-t...ha attól félsz ,hogy rektálisan belédpiszkál*,attól nem kell egyáltalán tartanod. előfordulhat persze, de az ultrahang még hamarabb kimutatja ha van valami elváltozás (bár lehet orvosa válogatja,én maszeknál voltam,azt irtam le)
2013. jan. 30. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Legelső először is, hogy pisilni kell egy pohárba és ott helyi teszttel megnézik, hogy van-e valami a vizeletedben. Mivel hogy a sűrű vizelési ingert okozhatja akár egy fertősé vagy gyulladás és az vizeletvizsgálattal kimutatható. Ha szükségesnek találják, akkor a vizeletet elküldik tenyésztésre.

Ha úgy ítélik meg, akkor elküldhetnek ultrahangra is vagy más vizsgálatokra.

2013. jan. 30. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
viszont ha gyulladásra gyanakodna (prosztatagyulladásra) akkor meg fogja nézni..de ez nem olyan mint a filmekben ne aggódj..de szerintem hamarabb mondja,hogy felfáztál,mert a sűrű vizelési inger* elég sokmindent magába foglal (rossz vizháztartás,felfázás,hólyaggal van valami stb)
2013. jan. 30. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha prosztata vizsgálattal egybe kötött,elmondod a panaszod,

gatya le,terpesz,és rádőlsz a vizsgáló asztalra.Doki védő gumit húz egy ujjára,vazelinel bekeni ,hogy sikos legyen

benyúl a fenekedbe,körbe tapogat és gatya fel .Küld a laborba vizelet vizsgálatra.Ha lesz eredmény mondja a

többit.Vagy további vizsgálatok ,vagy irja a gyógyszert.

2013. jan. 30. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Nem felfázás mert kb fél éve ez van :S kb 20-30x elmegyek pisilni a wc re. este mikor lefekszem nem tellik el 5 perc és rámjön mikor lefekszem utánna még 5x lemegyek wc re mire végre eltudok aludni és nem tellik el 10 percnél több.
2013. jan. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!