Spermadonornak jelentkeztem, de 3 vizsgálat után is találtak bacilust a spermámban, pedig 2x írtak ki antibiotikum kúrára. Mi lehet a baj nálam?
Most bőr -és bélbaktériumokat találtak, ha a következő mintaadáson nem lesz negatív a mintából való bacilustenyésztés, akkor nem vehetek részt a további vizsgálatokon, és később nem adhatok spermát, ha minden jól alakulna.
Ha újrafertőződök mindig, az mitől lehet?
Állítólag nagyon sok férfinak van becilus a spermájában, talán tényleg pont a nyál miatt, de akkor másoknak is újra kéne fertőződniük, én vagyok az egész intézetben a 2., akinek ilyen problémája volt. Azonban én nem járok uszodába, nem utazok sokat (ugye nyilvános wc). A csávótól függetlenül még farba se toltam senkit. Sőt, csak magammal szexeltem ezen időszak alatt.
A nyálban sajnos tényleg vannak bacik, és bőrbaktériumoknak is a kezemről kellett rákerülniük maszturbálás során, de akkor hogy adjak nekik mintát, ha már a kezem sem használhatom? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!