Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Urológia, hogy működik?

Urológia, hogy működik?

Figyelt kérdés
Valószínű herevisszér tágulatom van, ezért szeretnék urológushoz fordulni. 19 éves vagyok, még sosem intéztem ilyet egyedül, de ezt most tényleg magam akarom rendezni. Mit kell tennem? A háziorvosommal beutaltatni magam? Vagy esetleg magánrendelésre érdemesebb menni? Nagyon drága? Minden kapcsolódó információt, tapasztalatot szívesen fogadok. Előre is köszönöm.
2009. aug. 1. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
3%

Hypochondia, vagy idétlen kérdés?

Megoldás a közegészségügyben,gyógyítás költséghatékonyan kasztrálással.

Remélem roma vagy.

2009. aug. 1. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem biztosan kell valami beutalo,bár leht hoyg csak ugy is elmehetsz e gy szakrendelésre.ha s ima szakrendelésre mésza kor ingyenes,ha magánrendelésre akkor viszont fizetned kell.én a magánrendelést választanám,jobban odafigyelnek az emberre ,ha tudják pénzt kapnak érte.
2009. aug. 1. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár én lány vagyok, de mivel a hólyaghurutaim miatt gyakori vendég vagyok az urológián, tudok segíteni. nem kell beutaló az urológiára. simán elmész a legközelebbi sztk-ba ahol laksz, beregisztrálsz a betegfelvételi pultnál és ha hívógép van, nyomtatsz a gépből egy sorszámot. ha nem ilyen, akkor majd a doki asszisztense beszólít. amúgy ezt a herevisszér tágulatot hogy sikerült ilyen pontosan diagnosztizálnod? net? :) (amúgy ezt a dokinak ne mondd, csak a tünteteidet, mert nem szeretik, ha a beteg úgy érzkezik, hogy már "felállította" magának a diagnózist)
2009. aug. 1. 23:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Vannak a neten néha ilyenek, hogy szakorvosok válaszolnak feltett kérdésekre, ott leírtam a tüneteket, és kaptam ezt a választ, hogy VALÓSZÍNŰ ez a bajom. Ilyenkor bánom, hogy ilyen személytelen az internet, kedves első válaszolóval nagyon szívesen összefutnék. Bár ilyen idegbetegeknél sosem tudni, érdemes-e packázni vele.
2009. aug. 2. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz beutaló nélkül is.
2009. aug. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!