Urológia, hogy működik?
Figyelt kérdés
Valószínű herevisszér tágulatom van, ezért szeretnék urológushoz fordulni. 19 éves vagyok, még sosem intéztem ilyet egyedül, de ezt most tényleg magam akarom rendezni. Mit kell tennem? A háziorvosommal beutaltatni magam? Vagy esetleg magánrendelésre érdemesebb menni? Nagyon drága? Minden kapcsolódó információt, tapasztalatot szívesen fogadok. Előre is köszönöm.2009. aug. 1. 23:33
1/5 anonim válasza:
Hypochondia, vagy idétlen kérdés?
Megoldás a közegészségügyben,gyógyítás költséghatékonyan kasztrálással.
Remélem roma vagy.
2/5 anonim válasza:
szerintem biztosan kell valami beutalo,bár leht hoyg csak ugy is elmehetsz e gy szakrendelésre.ha s ima szakrendelésre mésza kor ingyenes,ha magánrendelésre akkor viszont fizetned kell.én a magánrendelést választanám,jobban odafigyelnek az emberre ,ha tudják pénzt kapnak érte.
3/5 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de mivel a hólyaghurutaim miatt gyakori vendég vagyok az urológián, tudok segíteni. nem kell beutaló az urológiára. simán elmész a legközelebbi sztk-ba ahol laksz, beregisztrálsz a betegfelvételi pultnál és ha hívógép van, nyomtatsz a gépből egy sorszámot. ha nem ilyen, akkor majd a doki asszisztense beszólít. amúgy ezt a herevisszér tágulatot hogy sikerült ilyen pontosan diagnosztizálnod? net? :) (amúgy ezt a dokinak ne mondd, csak a tünteteidet, mert nem szeretik, ha a beteg úgy érzkezik, hogy már "felállította" magának a diagnózist)
4/5 A kérdező kommentje:
Vannak a neten néha ilyenek, hogy szakorvosok válaszolnak feltett kérdésekre, ott leírtam a tüneteket, és kaptam ezt a választ, hogy VALÓSZÍNŰ ez a bajom. Ilyenkor bánom, hogy ilyen személytelen az internet, kedves első válaszolóval nagyon szívesen összefutnék. Bár ilyen idegbetegeknél sosem tudni, érdemes-e packázni vele.
2009. aug. 2. 09:49
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz beutaló nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!