Ha nyugalmi állapotban teljesen hátratudom húzni a fitymát, de merev állapotban csak a makk után 2-2,5-ig merem húzni, lehet fitymafék rövidségre gondolni vagy nem? Szexuális életbe behatárol?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom hogy menne-e tovább én csak addig merem húzni,de volt már aki azt mondta,hogy ha merev állapotban is hátratudom húzni teljesen akkor nem lehet rövid a fitymafékem2013. aug. 12. 01:10
1/10 anonim válasza:
mi az hogy 2-2,5-ig? cm? mm? a makk pereme alá ha le tudod húzni az jó, tovább nem kell
fitymafék akkor rövid ha az látszik, lehúzza a makk végét, szabad szemmel is látod - és nem kicsit hanem nagyon
keress rá, a fitymafék: frenulum
2/10 A kérdező kommentje:
pereme alá letudom húzni cm-re gondoltam,bocsi tényleg az lemaradt!:) akkor nincs rövid fitymafékem?
2013. aug. 12. 01:19
4/10 anonim válasza:
akkor nincs
tök mindegy mennyi idős
6/10 anonim válasza:
Itt a különbség a fitymaszűkület és a rövid fitymafék között. Döntsd el magad, vagy ha nem megy, kérhetsz is segítséget:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
7/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok
szóval akkor nem rövid a fitymafékem?
2013. aug. 14. 01:20
9/10 A kérdező kommentje:
Annyi hogy ha makk mögött van már (merev állapotban) és elkezdem húzni olyan 1,5 centi után kezd lefelé menni a makk eleje,az baj?
2013. aug. 14. 13:19
10/10 anonim válasza:
Nem baj, jól vagy úgy ahogy vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!