Rövid a fitymafékem, vagy ezt még nem fontos műttetni?
Amíg nem áll fel, addig teljesen le / hátra tudom húzni a fitymám, de ha már állás közelében van, egyre kevésbé tudom. Ha teljesen felállt, akkor annyira tudom csak hogy a makkom teljesen kint van, de tovább nem megy. Ilyen "peremként" megáll és max. fél-1 centit mozdul meg. Ilyennel szexelhetek, vagy nem kéne?
(Késôbb mindenképp megcsináltatnám, csak addigis...)
Nekem is rövid volt,igaz,hogy egész kicsit...
Olvastam róla,hogy fel kell állítani,és húzni a fitymát ameddig bírod és pár percig úgy tartani.Olyan mint egy edzés.Napról napra tovább tudtam húzni.Kellett hozzá kitartás! :)
Nekem bevált...most már nincs vele gondom.Próbáld meg! ;)
Szexelni szexelhetsz, de fenáll a veszélye, hogy szex közben szakad el, és az sokkal kellemetlenebb, mint ha megcsináltatnád steril körülmények között szakorvossal.
Nem kell emiatt aggódi, a fitymafék nagyon sok esetben rövid, de ez egy pici beavatkozással orvosolható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!