Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudnátok tanácsot adni? Elég...

Tudnátok tanácsot adni? Elég kínos a problémám, de nem tudok vele mit kezdeni.

Figyelt kérdés

Szóval: egy 17 éves fiú vagyok. A természetem alapból eléggé kiszámíthatatlan sokak szerint, de azok szemszögéből, akiket szeretek, nagyon nyugodtnak tűnök. Magamat eléggé érzékeny tipusnak gondolom. No nem úgy persze, hogy egy rossz szóra megsértődök, hanem úgy, hogy a kis dolgok rosszul tudnak érinteni.

A barátnőmmel már több, mint 3 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, mégis adódott egy kis probléma. Alapjáraton van merevedésem, és akkor is, amikor a pettinget elkezdjük, de ha valami hirtelen zavaró tényező közbeszól, akkor sajnos megszűnik az rövidesen. Tudnánk még akkor folytatni a dolgot, csak szerintem elég kínos. Nem lesz merevedésem a kínos helyzet után. Elég ehhez egy olyan is, hogy a kutya (aki ki van csukva a szobából) kaparni kezdi z ajtót, majd a barátnőm beengedi, mert sajnálja nagyon. Ha valahogy megszakad az összhang, akkor vannak ilyenek. Volt olyan, hogy egy rokon ránk nyitott majdnem, de leszűrte, hogy mi volt. Abban a helyetben nem lett volna gond folytatni a dolgokat, mert hasonló korú, mint én, így nem zavart, de a barátnőm eléggé felhúzta magát a kopogás indokán, így hagytuk az egészet a francba. Már vagy 3 alkalommal volt ilyen dolog. Az a helyzet, hogy én érzem kínosnak a dolgot, mert szeretném, hogy lássa azt, hogy van teljesítményem.

Azt hozzá kell tenni, hogy a vérnyomásommal gondok voltak, így gyógyszereket kell szednem, hogy az érték beálljon. A napi adagom 5 mg nebivolol (amit le fogok csökkenteni 2,5mg-ra azért, mert lehet, hogy ez okozza), és 150mg irbezartán. A vérnyomáscsökkentőknek lehet ilyen mértékű mellékhatása?

Szerintem szervi eredetű a problémám, lehet, hogy elmegyek az urológiára hétfőn, ha van bátorságom hozzá. A családomnak nem szeretnék erről beszélni, mert ez elég intim dolog szerintem. Szerintetek mi az a gyógyszer, ami megoldást hozhat a problémámra? Homeopátiás dolgokat tudnátok mondani? Nekem eléggé jól szoktak hatni. Vagy esetleg menjek el egy homeopata orvoshoz? Szerintem eléggé megbízható szakember, és nem is rendel drágán.

A segítséget köszönöm szépen előre is.

2013. aug. 3. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs szűkség gyógyszerre. Előfordul, hogy a külső atrocitások befolyásolnak, de először is önmagadnak kell a tudatalattidba beépíteni, hogy van teljesítményed, azaz nem zavar meg egy-két "apróság". Higgy önmagadban, higgy önmagadnak! Ha zavar nélkül nincs probléma, szervi bajod nincs! A többi pszichológia! Saját magad tudod irányítani! Ha ezt egyszer elhiszed, benne marad a tudatalattidban és hihetetlen dolgokra leszel képes!
2013. aug. 3. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem szervi. Inkább pszihés. Stresszelsz, izgiulsz. Nyugizzál, a bnőddel foglalkozz azt minden ok lesz, meg kb még tapasztalatlan vagy. Idővel alakul.
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj urológushoz. Ezer ilyent kezelt már. Vele meg tudod beszélni a gyógyszerezésedet is.Most menj, az elején, hogy ne maradjon benned ez a helyzet, mert csak rosszabb lenne az évek során. Te meg még igen fiatal vagy.
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja! ... és, ha ez elsőre nem sikerül, akkor sikerül másodjára, vagy harmadjára! A neved sem tudtad azonnal leírni, meg kellett tanulni!
2013. aug. 3. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Hármaska! urológus vagy? Úgysem neked viszi a lóvét! Egyébként fog ő még találkozni hasonló "egyéniségrombolóval"!
2013. aug. 3. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Az urológus tényleg nem árt,a vérnyomáscsökkentőknek lehet ilyen hatása én mégis inkább a stresszre gondolok.Nehéz ellazulni olyankor,ha bármikor rátörhetnek az emberre.Az ajtó nem zárható?Esetleg a kilincset be lehetne egy székkel támasztani.Másnak is probléma ez,nem vagy egyedül vele.
2013. aug. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!