Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a fene lehet ez? (Többi lent)

Mi a fene lehet ez? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy mit tudnék tenni (persze azon kívül,hogy orvoshoz megyek,de tudom ezen semmi szégyellni való nincs,de gondoltam hátha itt is tudtok nekem segíteni)ha a fitymámon és a felhúzott bőr alatt kis piros pöttyök jelennének meg amik sűrűn helyezkednek el egymás mellett(kisebb foltokban,csíkokban)?

Ezt kb 4-5 napja tapasztalom,már korábban is volt ilyen,akkor orvoshoz fordultunk (7-8 évesen kb.) és kiderült,hogy azért volt mert a sampon vagy egyéb ilyen tusfürdők hatására jelenik meg.

Azóta egyáltalán nem szoktam használni a bőr alatti rész tisztán tartásához ilyen dolgokat...Csak vízzel jó alaposan megmosom.Minden nap kivétel nélkül tisztálkodom.

Olvasgattam a neten és mindenféle fertőzésekről meg betegségekről írtak...őszintén remélem,hogy semmi ilyesmi bajom nincs és nem is lesz...

Mióta ez van,a vizeletemen is észre vettem,hogy erősebb sárga színe van,fájni nem fáj,nem viszket,azon kívül,hogy látni,hogy ott van (amikor felhúzom a bőrt,kívül nincs semmi) semmi mást nem érzek.

Ha nem tud senki segíteni,természetesen orvoshoz fordulok.Csak legalább azt szeretném tudni,hogy mi lehet ez?Mennyire kellene aggódnom?

Előre is Köszönöm a válaszokat.

F/15

2013. júl. 29. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Valamilyen baktériumok is okozhatják,esetleg másra is allergiás lehetsz .Pár nap után ezek el szoktak mulni is.

A vizelet szine meg normális .Komolyabb aggodalomra semmi okod .

2013. júl. 29. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. júl. 29. 12:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Több mint egy hete..még mindig nem múlt el.Igaz már kevésbé látszik,de még mindig van... :S
2013. aug. 2. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Anyudnak mondd el.
2013. nov. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!