Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valami vagy egy hónapja ott...

Valami vagy egy hónapja ott van a bal golyómon. Mi a fene lehet ez? Ugye nem hererák?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja körülbelül hogy észrevettem hogy a herezsákom bal részén a herém fölött egy dió szerű akármi van ami puha. nem fáj ha nyomogatom. méretre körülbelül olyan mint egy dió (héj nélkül).

14 éves vagyok és nagyon megijedtem csak most nem otthon vagyok, szóljak erről a szüleimnek vagy aki a környékemen van hogy nézessük meg?

2009. júl. 23. 01:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy ez lehet vízhólyag is de azt is hogy a hererák egy csomó. Egy ilyen csomót találtam a jobb herémnél de szerintem az a mellékherém, csak le van vállva a herémről, a bal oldalon nem tudtam kitapintani mert aza diószerű valami majdnem mindig arrébtolta így nem tudtam megnézni hogy kemény e
2009. júl. 23. 01:28
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem szólj a szüleidnek!menjetek el orvoshoz!!nem gyerekjáték!!

egyik ismimnek az öccse prosztatarákban halt meg és csak 5 éves volt!nem lehetett gyógyítani.mihamarabb nézesétek meg egy szakemberrel mert ez a kór nem válogat fiatalokat időseket ugyanugy veszélyezteti!

2009. júl. 23. 11:55
 3/3 anonim válasza:

Nézesd meg mindenképpen !

Először háziorvossal ő pedig valószinúleg urulógushoz fog beutalót adni!

De nyugtatásképp a hererák nem puha hanem teljesen kemény csomó.Szerintem herevízsérved van.Rutin műtéti eljárás

2009. júl. 25. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!