Ez hererák? 17 évesen hererákos vagyok?
Néha olyan fura érzésem van a hasamban (de lehet csak azért mert hasmenésem van mostanság), kényelmetlen érzésem van a bal herémnél, van valami kis csomó de nem a herén hanem fölötte az inaknál (a másikon kicsit kisebb szoval az a mellékhere).
Lehet az hogy az egyik mellékhere nagyobb mint a másik?
És eddig miért nem éreztem hogy zavaró érzésem van vagy csak bebeszélem magamnak?
HELP nagyon be vagyok sz@rva.
(ha valami nem tiszta irjatok) HELP
jah és a bal herém csak egy nagyon kicsit nagyobb mint a másik, de hát azt olvastam hogy ugye nem ugyanakkora a 2.
tényleg ha hererák akkor nagy lenne az egyik nem?
ja amugy nem vagyok ilyen orvostól félős azzal semmi gond.
csak az hogy ha bejelentkezek akkor kitudja lehet hogy decemberben megyek be? am meddig lehet ezt halogatni hogy mikor menjek el orvoshoz?
magánrendelés meg nemtom mennyibe kerül de 5000 biztos megvan :( csak mert odaállnék szüleim elé hogy kérhetnék 5000-et majd elmondom mire kellett? :S
olvasgattam e neten és ezt találtam:
"Here visszértágulat (Varicocele)
A here és hereburok vénáinak tágulata, kanyargóssá válása. Vénás pangás alakul ki, aminek a spermaképződésre kedvezőtlen hatása van, így nemzőképességi zavar oka lehet. Az esetek 90%-a bal oldali.
Tünetek: Ha a varicocele nagy, akkor kellemetlen érzést, fájdalmat válthat ki a herékben. A panaszok fizikai terhelés hatására fokozódnak. A tágult vénák kékesen áttünnek a herezacskó bőrén.
Kivizsgálás: fizikális vizsgálat, here ultrahang.
Kezelés: műtét."
sztem ha valami van akkor ez nem pedig rák.
De remélem semmi komoly.
1. Én ezzel nem viccelnék a helyedben.
2. Ha ennyire tudod, akkor miért kérdezed itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!