Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez hererák? 17 évesen hereráko...

Ez hererák? 17 évesen hererákos vagyok?

Figyelt kérdés

Néha olyan fura érzésem van a hasamban (de lehet csak azért mert hasmenésem van mostanság), kényelmetlen érzésem van a bal herémnél, van valami kis csomó de nem a herén hanem fölötte az inaknál (a másikon kicsit kisebb szoval az a mellékhere).

Lehet az hogy az egyik mellékhere nagyobb mint a másik?

És eddig miért nem éreztem hogy zavaró érzésem van vagy csak bebeszélem magamnak?

HELP nagyon be vagyok sz@rva.

(ha valami nem tiszta irjatok) HELP

2011. szept. 10. 08:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 69%-os!

Még egy férfi se tudná megállapítani egy fórumon, hogy a kérdező heredaganatos e. Te liheged túl, attól hogy veled megtörtént, nem kell ráparáztatni a másikra. Amúgy is írtam hogy menjen dokihoz. Egyszerűen csak nem szabad egyből a legrosszabbra gondolni.

2011. szept. 10. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Válaszodból kiderül, hogy lány vagy. Direkt nem írtam "nőt". Nem ugatni meg bunkózni kell... Bele sem tudod képzelni magad egy rákbeteg helyzetébe (senki nem tudja). Egy igazi magyar vadparaszt vagy.
2011. szept. 13. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Kössz, nem tudom miért vagyok paraszt, nem írtam semmi rosszat ami miatt az lennék. Nem értem mivel húztad így fel magad, én nem sértegettelek. De ha te így jobban érzed magad, akkor rádhagyom, és nyugodj meg.
2011. szept. 13. 19:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia!A férjemnek hasonló tünetei voltak,illetve még azt mondta olyan mintha madzagon húznák felfelé a heréjét.Nagyon kellemetlen volt neki is,jóindulatú daganat volt a mellékherén,műteni kellett,azóta semmi gond.Menj orvoshoz.
2011. szept. 13. 21:19
 15/16 A kérdező kommentje:

ja sztem nem rák csak meg voltam ijedve :)

de köszi a válaszokat ha nem javul ugyis elmegyek orvoshoz :)

2011. szept. 14. 18:47
 16/16 anonim válasza:
Voltál orvosnál?
2012. jan. 9. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!