Kiszolgálnak kotonnal? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Kellene az éjszakai magömlésekhez koton. 14 éves fiú vagyok, és annak is nézek ki. Szerintetek kiadják, ha veszek egy boltban?2013. júl. 27. 15:32
2/12 anonim válasza:
Ha szexhez kéne, főleg ki kéne adni, nehogy baba legyen...
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És amúgy hány éves kortól adnak? Nem pont 14-től?
2013. júl. 27. 15:41
4/12 A kérdező kommentje:
Szeretem a humoros hozzászólókat 2-es!
2013. júl. 27. 15:42
5/12 anonim válasza:
Nem korhoz kötött,legfeljebb rádmosolyog a pénztáros .
Te meg elakarsz süllyedni :-))
6/12 anonim válasza:
15:42
Nem vicc volt. 14 évesen ha apa lennél... Inkább akadályozd meg, nem? Legalábbis egy eladó helyében így gondolkodnék.
Az meg külön jó, hogy már most megtanulod, hogy kell használni. :)
Igen, kiszolgálnak!
7/12 anonim válasza:
Bemész simán a boltba és belerakod a bevásárlókosaradba a kondomot és ennyi,ha megkérdezik mihez kell,amit kétlek és nincs hozzá semmi közük annyit mondasz magánügy,vagy a bátyámnak kell,megkért vegyek.A terék nincs vásárlása nem engedélyhez kötött ez nem sör,vagy cigi.
8/12 anonim válasza:
Csak én akadok fenn azon, hogy éjszakai magömléshez kell? Magyarán éjszaka, alvás közben akarod hordani? Hát ahhoz sok sikert.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Mindenki zöld pacsi! :)
2013. júl. 28. 17:26
10/12 anonim válasza:
Jól értem, hogy azért kell, mert éjszakai magömlésed van? Mert ha igen, akkor szerintem nem jó ötlet. Arra nem való. Inkább verd ki fürdés közben lefekvés előtt és valószínűleg megoldódik a probléma... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!