Kiszolgálnak majd vagy sem?
Figyelt kérdés
Hetek óta nagyon rosszul alszom, alig tudok 3-4 órát... és suliba is folyton fáradt vagyok, már a tanárok is kérdezték van-e valami baj... és van, a szüleim a válást fontolgatják, és pasigondom is van. :( :'( eléggé stresszes az életem mostanság.
Próbáltam langyos tejet inni elalvás előtt, tejet mézzel is, gyógyteákat, nyugtató - komolyzenét - zenét hallgatni, mindenféle cuccot/praktikát de nem használt. Azon gondolkozom hogy bemegyek a gyógyszertárba és kérek egy doboz altatót mert idegileg 4 óra alvással nem fogom már sokáig bírni, főleg hogy a szüleim veszekedését kell hallgatnom éjjel nappal:(:(
Kiszolgálnak majd? 17 és fél éves vagyok, de kinézek 18.nak. Kell majd személyi ahhoz h altatót vegyek?
2011. ápr. 14. 20:59
1/3 anonim válasza:
Tudomásom szerint altatót csak receptre adnak.
2/3 anonim válasza:
Reméljük hogy nem.Inkább menj el egy pszichológushoz vagy pszichiáterhez(néha jót tesz hidd el (nekem is)ha úgy gondolja ugyis ir fel gyógyszert legálisan de lehet hogy már egy kis beszélgetés is jót tesz.
3/3 anonim válasza:
Vényköteles. Esetleg gyógynövénytartalmú, gyógyhtaású készítményt adnak, de az, tapasztalatom szerint nem sokra jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!