Probléma a herék felhúzásával a hasüregben. Mitől lehet? Bővebben->
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy amikor felhúzom a heréimet a hasüregbe, akkor a bal fel is megy teljesen, amíg a jobb megáll, megakad, úgy az üreg bejárata előtt, úgy hogy még tapintható is. Azt még hozzátenném, hogy a bal sokkal gyorsabban mozog felhúzás közben, mint a jobb. Az érdekelne, hogy ez most mi? Mitől lehet?2009. okt. 20. 22:51
1/10 anonim válasza:
te fel tudod húzni a heréid a hasüregedbe??? most vagy nem a hasüregedbe megy, vagy totál rendellenesek vagy a humor kategóriába szántad a kérdést.
2/10 anonim válasza:
nem tudom mitől lehet, de ne húzogasd fel a heréid a hasüregbe. nem ott a helyük, nem normális, rendellenes, ne csináld. oké, hogy képes vagy rá, van aki kardot tud nyelni, de az legalább nem vágja vele haza az örökítőanyagát. :)
5/10 anonim válasza:
Ha ezt tényleg meg tudod csinálni, akkor se gyakorold! Heréknek a zacskójukban van a helyük, ott tudnak megfelelően működni!
6/10 anonim válasza:
miért húzod fel a heréid a hasüregedbe?
8/10 anonim válasza:
Te fel tudod húzni a heréidet a hasüregbe? Szerintem jelentkezz a Mónika showba ezzel a képességeddel!
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg menj el orvoshoz és mutasd meg. :S
10/10 anonim válasza:
Hát..mindenképpen abnormális, amit csinálsz velük, tényleg lehet meg kéne mutatni orvosnak, amit tudsz, lehet valami probléma miatt van, de lehet, hogy a természet ajándéka, és csak különleges dolgot vagy képes megcsinálni :D!Nekem pl.laza a hüvejkujjam, így el lehet tekergetni, meg össze vissza tudom hajlítani, pl.a tenyerembe is be tudom csunki :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!