13 eves vagyok es a peniszem 3 centi szorosodik es fel al de kicsi mit tegyek?
"felállva" 3 centi? Ez nagyon kevés lesz. Legalább ennek háromszorosát kellene még nőnie, hogy az elfogadható legalacsonyabb kategóriájába kerüljön (ami kb 12 centi)
Ha kövér vagy go fogyózni mert ezzel az "adottsággal" sokra nem fogsz menni és régen rossz lesz ha a hálószóbában kéjes nyögések helyett, gúnyos röhögés lesz.
13 évesen már bőven tud más is, nem tudom mennyire emlékszel a gyerekkorodra :D 11-12 évesen már bőven tudsz recskázni és a 3 centi akkorstájt már elég nevetséges méret. Legalábbis nekem 13 évesen tuti hogy nem 3 centi volt. Sőt nem is nagyon tudok visszaemlékezni olyanra, hogy 3 centi lett volna. Szóval hiába rísz a 3 centi az kicsi. Onjective is, a legtöbb csajnál pedig abszolút "háhá" lesz.
A következő 5 évben 300%-os növekedést kell produkálnia, ha akar valamit, mert így ebből "papi pályafutás" lehet csak.
57% os te a péniszed méretével probálod ellensúlyozni a többi testi lemaradottságod?
Ne aggódj öcsi fog még nőni biztos az már betegség elnne ha "kifejlett" korodra csak akkora maradna. Nekem sincs nagyobb 14 cm nél mégis volt már jó pár nőm akitől nem a nevetést hallotam az ágyból kedves 57 % os...
Szal nyugodj meg fog még nőni. Nem leszel 1 Rocco Sifferdi de ha ügyes vagy nem lehet gond :)
"többi testi lemaradtságod"?
190 magas vagyok, 97 kiló és semmilyen testi rendellenességem nincs.
Amit pedig mondtam az az igazság: a 3 centi az nevetséges és minimum 9 centit kell, hogy növelje még egy elégéges 12-höz. És nem az én véleményem, hanem a csajoké is. Lásd itteni kérdések nagyrészét ahol csajok válaszolgatnak. Sokuknak még a 18 is "nevetséges" (igaz azok a főribik) de átlagban a 13-17 köztieket szokták mondani.
A 3 centi meg betegség lenne.
Ezt mondom én is, elég lehet a 12 (ha rendes és toleráns lányt fog ki ami ritka, de létezik)
De a 10 centi alatt marad akkor baj lesz. Ebben minden csaj egyetért sajnos.
Ha szőrősődik az jó jel,akkor már feljődésnek indultál.Nézd van olyan hogy húspénisz ez azt jelenti hogy lankadtan is nagy viszonylag a pénisz(pl 9-10 cm)de ha áll akkor pár cm-t nő(15 cm lesz pl.)és van a vérpénisz ami lanakdtan kicsi 5-7 cm és ha áll sokszorosára nő 15 cm lesz belőle.Akár erről is lehet szó hogy neked vérpéniszed van de lehet hogy csak most fog megnőni a péniszed.
Ez lankadtan 3 cm?
Mekora állva?
Magasságod és súlyod?
Aki ducibb annak néha a kis hályacskáktól kisebbnek látszik a cerkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!