Erre keményen rácsesztél szerintem. Imádkozz, hogy legalább kétjegyűig eljusson állva, különben nagy bajaid lesznek... Sőt még úgy is csak épphogy lesz elég jó a csajoknak, minimum beugró a 15-16 centi körül van, neked meg még a fele van meg csak... Ha rácsesztééél akkor is kompenzálhatsz pénzzel, de a hosszú szerelmeket, meg a jó szexet felejtsd el.
2013. júl. 11. 11:11
2/9 anonim válasza:
Kérdező ne higgy az 1 esnek.Bocsáss meg neki ,ahogy én is .
Sajnos nem tuja ,mit is irt le .Biztosan nem neked szánta .
2013. júl. 11. 12:08
3/9 anonim válasza:
Nem-e? Nézzétek végig fórumokon, vagy akár az itteni kérdéseket más témaköröknél... Nagyon is számít sajnos. Egy minimális 13-14 centit össze kellene szedned, különben gond lesz. Nagy gond. És még 13-14 centivel is aggodalmaskodhatsz, hogy vajon szerencséd van-e és kifogsz-e egy szűk csajt, vagy éppen nem és hiába működik a többi dolog jól, ha ez nem megy annak megcsalás lesz a vége.
Lehet elbagatellizálni, mellébeszélni, attól sajnos a valóságon nem változtat. Hogy a 7 centi nagyon kevés és nem lesz elég. Nagyon nem.
Főleg a csajok válaszait érdemes megfigyelni. Vígan röhögnek már a 15-ön is. Nemhogy a 7 centin...
2013. júl. 11. 12:23
5/9 anonim válasza:
van még ideje nőni ...
2013. júl. 11. 21:07
6/9 anonim válasza:
Tegnap szexeltem valakivel. Mondom neki: fogd meg! Erre ő: Hú de kicsi! Na nevettem egyet, mondtam, hogy nem mindenkinek lehet nagy, és dugtunk tovább. Kb ennyi a lényege.
2013. júl. 11. 23:01
7/9 anonim válasza:
Akkor mi lett volna, ha a csaj nem röhög, hanem csak néz és néz... Egyre elképedtebben... És távozik.
2013. júl. 11. 23:03
8/9 Daemon9 válasza:
Kinevetik a 15 de szerintem a többségük még szűz tizenéves lány akik még sose láttak élőben péniszt .....szerintem ha megtalálod az ideális csaj akkor a méret már nem lesz gond
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!