Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mért ilyen kicsi a péniszem?

Mért ilyen kicsi a péniszem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. A péniszem nyugalmi állapotban kb 4-5 centi, merevedve pedig 10 körül. Nőni fog még vagy ilyen marad?
2013. júl. 10. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy, simán nőhet, nem is kell már sokat neki és akkor már benne vagy az átlagban.
2013. júl. 10. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:

El nem hiszed, hogy mennyire megnyugtattál most. Azt hittem, hogy ez valami rendellenesség, hogy ilyen pici.

Köszönöm a válaszod.

2013. júl. 10. 18:10
 3/6 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, én is 14 éves vagyok és kb. pont ekkora nekem is, mindenki máshogy érik, mi egy kicsit le vagyunk maradva az átlagtól.
2013. júl. 10. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Nos fiúk akkor figyeljetek most rám!

16 éves lány vagyok, és a barátom annyit mondott hogy nem nagy neki.. de még nem láttam. Szerinte kicsi, szerintem nem tudom. De nem is érdekel. Ha egyszer lesz egy normális rendes barátnőtök azt nem fogja érdekelni. Úgy ment oda hozzád hogy: "szia nagy a farkad?"NEM! szóval nem kell ezen parázni. Senki sem ugyan olyan. Ha nő ha nem, akkor is tökéletesek lesztek neki!

2013. júl. 11. 02:16
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem is akkora volt, most 12

15/f

2013. júl. 11. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
16/L-nak: még szűz vagy biztos, de ha majd meglesz az első orgazmusod, máshogy fogod az egészet gondolni
2013. júl. 11. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!