Ha itthon körülmetélném magam veszélyes lenne?
Néztem videókat elég könnyűnek tűnik hogy fölhúzzák a bört amennyire lehet és levágják alul,és raknak rá gézt.
Nem akarok orvoshoz menni mert korházba kell lenni 2napig megfigyelésen.
Fitymaszűkűletem van
Asztaqrva... :))))))
Legyszi vedd mar majd fel videora.
Pszichológus!
Rólad fog írni a blikk amikor elrontod, ott lesz a kitakart fejed a címlapon. :D
Hali!
Kezdjük az alapoknál... HÁNY ÉVES VAGY?
˙
"Ha itthon körülmetélném magam veszélyes lenne?"
_ Igen, ez tuti, éppen ezért eszedbe ne jusson! ((:-o
"Néztem videókat elég könnyűnek tűnik hogy fölhúzzák a bört amennyire lehet és levágják alul,és raknak rá gézt."
_ Valóban, könnyűnek tűn7, DE NEM AZ! Arra nem gondolsz, hogy mi nem holmi afrikansz törzsi nép vagyunk, akik így csinálják, még csak nem is filippinóiak? Nálunk más a helyzet, és egy körülmetélés megle7ősen intenzív vérzéssel jár, ezt én ptosan tudom! Éppen ezért óvva intelek attól, hogy egyedül, szakértelem nélkül ilyenbe kezdj! :-o Nem hinném, hogy el tudnád állítani a farkad vérét, főleg, ha még spriccel is belőle, arról nem beszélve, hogy a fájdalominger-küszöbödet az akciód dúrván átlép7i. Ha ideggörcsöt kapsz, és mozdulni sem bírsz a fájdalomtól, miközben alul spriccel a vér kifelé a fitymádból, s tocsogsz a vérben, mi az istennyilát csinálsz majd?? ((:-o
"Nem akarok orvoshoz menni mert korházba kell lenni 2napig megfigyelésen."
_ A "nemakarásnak" ált. nyögés a vége, ez rád is érvényes, sz'al alaposan gondold meg, mibe fogsz, mert EZ MÁR NEM JÁTÉK!!! :-o
˙
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!