Az aranyér a sok üléstől is kijöhet?
Figyelt kérdés
Mert én elég sokan szoktam ülni és nem szeretném ha lenne. :S2013. júl. 8. 11:26
2/5 anonim válasza:
Használj rá kenőcsöt. A gyógynövényes, szteroid mentes krémek semmilyen káros hatással nem lehetnek rád. Néha én is szoktam kenni, ha tudom, hogy sokat ültem a napokban. Nem kell minden nap kenni. Én frezyderm rectanal aidet használok. Nekem nagyon bevált.
3/5 A kérdező kommentje:
De nekem nincs aranyerem, csak kérdezem hogyha továbbra is sokat ülök akkor kijöhet-e :S
2013. júl. 8. 17:33
4/5 anonim válasza:
megelőzésre is lehet használni...
5/5 anonim válasza:
Nyugi, ha nincs aranyered, az üléstől nem fog lejönni, ugyanis ha nincs, akkor nincs minek lejönni. Ülhetsz éjjel-nappal... :-) Ha lenne aranyered, AKKOR magadtól is éreznéd, hogy nem ülhetsz, ugyanis akkor nem tudsz ülni. Nézz utána, mit is jelent az aranyér, és máris megérted... -de jobb félni mint megijedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!