Normális, hogy ennyitől nem áll fel?
Az lenne a problémám, hogy szerintem valami nagy gáz van velem, mert nem olyan vagyok, mint a többi kortársam vagy akár az idősebbek is.A probléma konkrétan az, hogy ha meglátok egy szép csajt, akár képen, akár élőben, nem áll fel.Semmi reakció, megjegyzem magamban, hogy de szép csaj és kész.Osztálytársaim, meg ahogy olvasom itt az oldalon, a 20-as 30-as korosztálynál is megvan ez a "Hú de megd*gnám" dolog.Bennem semmi ilyen gondolat nem ébred meg semmi, legyen akármilyen jó csaj.Vagy pl. megnézem ezt a klipet és erre is 0 reakció: http://www.youtube.com/watch?v=0HNP2-T_TN0 pedig szerintem ilyenekre azért már illene reagálnia vagy ha mondjuk látok egy képet egy meztelene csajról, de semmi:/
Alapjában véve ha erekcióm van, akkor az teljesen normális, tehát impotensnek nem gondolnám magam.
17F
Én lány vagyok, de a helyzetem olyan szempontból hasonló, hogy egy pasi képe, videója nem hoz lázba túlságosan.
Viszont élőben persze más a helyzet :) (mármint ha olyan helyzet van, és nemcsak ha az utcán látok valakit)
Szóval szerintem ha olyan szituációban nincs baj, akkor teljesen normális.
Értem, akkor úgy látszik még sincs semmi baj velem.
Köszi a válaszokat:)
Normális ez .Nem vagyunk egy egyformák .
Sok itt a szájhős is !Ne dőlj be nekik .
Nem mindig és mindenre jön létre izgalmi állapot .
Szia :-)
...."korosztálynál is megvan ez a "Hú de megd*gnám" dolog.Bennem semmi ilyen gondolat nem ébred meg semmi, legyen akármilyen jó csaj.Vagy pl. megnézem ezt a klipet és erre is 0 reakció"
Szerintem TE VAGY A NORMÁLIS,
a többiek, akiknek egy nőről más sem jut eszébe, csak, hogy de megd.nám, azok szerintem már-már a betegség határát surolják nálam :-(
Ne alacsonyitsuk már le a női nemet a jól megd.nám szintjére!!!! ez szegénységi bizonyitvány.
Üdv. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!