Nagyon kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! én egy 13éves fiú vagyok januárba 14...Túlsúlyosnak érzem magam 162cm magas és 65kg .Járok sportolni hetente 2szer 1,5órás edzésekre névszerint Krav-Magára eléggé megfuttatnak minket,kimerítő egy edzés nem kicsit ,emellett bmx-ezem naponta maximum kétnaponta minimum 3órát mindennap,DE nagyon dagadt vagyok izmos is az tény de nagyon zavaró dolog mert kb. szégyellek strandra járni és ilyenek :( . Próbálok figyelni az étrendemre ,de kívánom nagyon az édességet ! Viccen kívűl akkora melleim vannak mint a lány osztálytársaimnak kb. nemtudom ,hogy sírjak vagy nevessek :/ Megmondanátok ,hogy mtkéne tennem ,hogy ledobjak pár kilót és gybe n azt is szeretném kérdezni ,hogy ehhez a kórhoz,magassághoz mennyi lenne az ideális testsúly? Köszi a válaszokat! :)2013. jún. 19. 14:56
1/2 anonim válasza:
Úgy látom te szinte mindent megteszel hogy fogyjál kicsit.
Az eredményét nem is nagyon látod .Ahogy elhagyod a 14 et,
belelépsz a kamaszkorba,elkezdesz átalakulni.Jön az erősebb növekedés,a szervezeted minden feleslegeset felhasznál rólad .Ehetsz akkor amennyit csak akarsz,rövidesen mégis azt érzed ,hogy éhes vagy .
Bird ki ezt a kis időt addig .
2/2 A kérdező kommentje:
Aztmondod ,hogy a "megnyúlás" izmosodás segíteeni fog a helyzetemen? :) Egyébként köszi a válaszod ;)
2013. jún. 19. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!