Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nagy a mellbimbóm? Fiú...

Miért nagy a mellbimbóm? Fiú vagyok és olyan a mellbimbóm mint a kövér osztálytársamé na jó nem akkora hanem egy kicsit meg van nőve ez miért van, pedig nem is vagyok kövér sőt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Parizer V.2 újratöltve?
2012. szept. 12. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
menj el hormonvizsgálatra, lehet több az ösztrogéned a kelleténél, ez esetben gyógyszerrel helyrehozható a problémád szerintem
2012. szept. 12. 17:08
 3/9 Salyt ***** válasza:

Hány éves vagy? A serdülőkorban előfordul az ilyesmi fiúkkal, aztán elmúlik. Ha csak néhány hónapja van így, akkor várhatsz vele, míg dokihoz mész. Nekem is volt hasonló problémám, kétszer is az életem során, de elmúlt.

Ha viszont aggaszt a dolog, nyugodtan menj el dokihoz - ez egyáltalán nem ciki.

2012. szept. 12. 22:38
 4/9 anonim válasza:
Szia, biztos nem gáz :) küldj képet esetleg
2012. szept. 13. 15:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Salyt!neked mennyi idő alatt múlt el?egyébként 14 vagyok
2012. szept. 13. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:
amúgy köszi a válaszokat
2012. szept. 13. 20:45
 7/9 Salyt ***** válasza:

Ha 14 vagy, akkor nem kell meglepődni a dolgon. Serdülsz, változik a tested, és a hormonjaid még kicsit össze-vissza termelődnek. Majd beáll egy idő után, és elmúlik a melleden a duzzanat is.

Találtam Neked egy érdekes cikket! Itt hivatkozás, nézd meg! [link]

Azért is érdekes, mert szinte ugyanez volt az én gondom is, csak egy kicsit cifrábban: nekem kétszer is volt ilyen időszakom. Az első 14-15 évesen, és kb. egy-másfél évig tartott. A második kb. 22-23 évesen, és 4-6 hónapig volt. Mindkétszer azt éreztem, hogy korong alakú keményedések vannak közvetlenül a mellbimbóim alatt. Mintha egy-egy tízforintost raktak volna be... :) Csak akkor éreztem enyhe szúrást, ha véletlenül megnyomtam, egyébként nem fájt. Nekem nem volt különösen megduzzadva, de másoknak láthatóan megnő egy kicsit a melle.

Ez gyakori jelenség serdülőkorban. A hormonháztartás változásai miatt van. Erről ír bővebben a következő cikk: [link]

Nekem valószínűleg a szőrösödéssel volt összefüggésben ez a jelenség. 22 éves koromig szinte csupasz volt a hasam és a mellkasom, és mikor elkezdtem ott is szőrösödni, akkor lettek megint érzékenyek a mellbimbóim.

2012. szept. 13. 22:26
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ.sokat segitettél!!:))
2012. szept. 14. 15:35
 9/9 Colonel Simi válasza:
Ha most serdülsz akkor azért van, ez a pubertás korszak miatt van csak, ha mg nem serdülőkorba vagy akkor nemtudom hogy mi a problem!
2012. szept. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!