Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van sűrü vizelésem...

Loneredwolf kérdése:

Miért van sűrü vizelésem ejszaka? Többi lent.

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Este mielőtt lefeküdnék mindig elmegyek vizlni. De amikor lefekszek akkr elkap egy olyan érzés,hogy mindjárt össze-vissza vizelem kagamat. Ilyenkor persze elmegyek vizelni de allig jön pár csepp. És amkor visszamegyek az ágyba kezdődik minden előről.

Ez már 6éves koromtól van,de akkor még nem volt ekkora probléma.

Most már sokszor aludni sem tudok emiatt éjszaka. Aki tud az legyen szíves segítni! Előre is köszönöm.

#Sürü-esti-vizelés
2013. jún. 18. 10:00
 1/4 anonim válasza:
menjél el egy urulogiára és ott adnak valamit a sűrű vizelési ingeredre és utána tuti jobb lesz
2013. jún. 18. 10:11
 2/4 A kérdező kommentje:
De ezért nem katétereznek meg? Vagy az nem lehet hogy ez öszefügg a maszturbációmmal? Mert kétnaponta szoktam.
2013. jún. 18. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem gondolom hogy ez össze függne a masztival,mert ugye 6 évesen még nem masztiztál.Legalább is rendszeresen .

Orvos tudná mi lehet az okozója,de ehhez nem járul katéterezés .Olyan gond van nálad,hogy pisilésnél nem ürül

ki a hólyag teljesen.Ezért érzel azonnal újból ingert.

Ennek az okát kell megkeresni .Ez zavarja az éjszakai pihenésed is .

2013. jún. 18. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm a segítségedet. :-) Igazából már anya mondta tegnap hogy el kéne engem vinni urológushoz,csak félt attól hogy megkatétereznek. Na akkor el fogunk menni. És bocsi a helyesírási hibákat,csak tabletről írok.
2013. jún. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!