Ettől lehet valami bajom?
Este megjött az éjszakai magömlés, de most úgy, hogy felébredtem előtte. Kimegyek WC-re, hugyozok egyet, de ezután is érzem az ingert a hugyozásra, de nem ment csak pár perc múlva, akkor meg sperma jött ki a farkamból és ezután is érzem csak az ingert, hogy kell hugyozni, miközben nem tudok már. Percekig ott vagyok, de nagyon nem ment, ha meg valamit ki tudtam magamból préselni, az is ondó volt, így visszamentem az ágyba és vissza tudtam aludni, miközben még mindig olyan érzésem volt, hogy majd be hugyozok. Mikor felkeltem reggel, akkorra már ez elmúlt.
Mitől volt ez? Lehet ettől valami bajom?
Tehát hugyozási ingert okoz a magömlés, de nem tudsz mit csinálni, mert maszturbálással nem jön ki, hugyozni meg nem tudsz, mert valószínűleg nincs benned.
elején még nekem is volt, amikor olyan érzés volt, mintha pisilnem kellett volna, persze pisilni nem tudtam
verd ki minden nap, és megismered a tested
éjszakai amúgy sem akkora szám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!