Hogyan zajlik le egy orvosi vizsgálat a nemiszerv esetében?
A bőrömön gyakran jönnek ki kiütések, és néha a nemiszervemen is megjelenik egy két piros pötty/hámlás.
Szűz vagyok, mások használt tűit se dugdosom magamba, tehát nem is biztos (remélem nem az), hogy nemibetegség, de akkor is zavar, hogy néha ott van, és ronda. Meg aztán ha oda kerül a sor akkor nehogy átadjam..
Szóval..
Hova kéne mennem vele? Ha éppen nem látszódik (csak pár havonta jön ki, aztán bekenem azzal a krémmel amit a kezemre kaptam és elmúlik megint) akkor hogyan derítik ki, hogy van-e bajom? Szüleim megtudják?
Vagy csak menjek be, leszívnak egy kis vért és a gép kimutatja, hogy van-e elváltozás? 15 éves vagyok, kezdenek közeledni első alkalmak az életemben, ezen a téren is, és nem venném jó néven ha valamit átadnék barátnőmnek :(
Szia!!! ismételten megleptél a felelősségteljes megjegyzéseddel!
Ha a szerelem játékszabályait be fogod mindig tartani, akkor biztos vagyok benne, hogy ha lesz kapcsolatod majd egyszer, akkor nem fogsz csalódást okozni a partnerednek.
Kivánok Neked majdan szerető társat az életedben!!!
Vigyázz mindig magadra, és RÁ is!!!
És ne feledd, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos egy kapcsolatban. Ne okozzon problémát ha a havernak már megvolt ez-meg az is...... sivár lelkü ember lehet.
MINŐSÉG!!! ( ez hosszu évek tanulási folyamata.most megleplek!!! még 40-50 éves korban is lehet tanulni!!)
És ne halogasd az orvost, ne áltasd magad, hogy biztos ugyan azt kapod mint a kezedre.......
Az a tuti!!! ha elmész.
Üdv. :-)
Urológushoz,vagy a bőrgyógyászatra kellene menned,időpontot kell csak kérni telefonon az orvostól.Előbbi azért jobb(urológus)mert férfi orvos van,így a vizsgálat kevésbbé ciki.
Valószínűleg bemész az orvoshoz,megkérdezi mi a gondod,te elmondod majd ha van a rendelőn,szobán kívül(mert többnyire van) külön vizsgálórész,vagy függöny,megkér fáradj át oda és húzzad le a nadrágod.A doki gumikesztyűt húz és előbb kézzel áttapogatja és megnézi a nemiszervedet majd előfordulhat hogy a makkról,a nemiszerved felszínéről egy watta pálcikával mintát vesz,legrosszabb esetben amikor azt hiszik nemibetegséget kaptál el akkor van hogy a wattapálcikával kicsit a nemiszervedbe is,a húgycső nyiládosodba is belnyúl és megforgatja hogy mintát vegyen.
De simán a szülők tudta nélkül,fiatalkorúként elmehetsz orvoshoz,nem kell nekik megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!