Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi idő míg megszokja a...

Mennyi idő míg megszokja a makkom a fedetlenséget?

Figyelt kérdés
20 éves leszek és nemsoká lesz a műtétem. Kicsit tartok tőle hogy milyen lesz a műtét után, magától a műtéttől nem. Mennyi idő mire elviselhető lesz hogy már nem fog zavarni? Mert gondolom az első napokban nagyon szokatlan lesz. És a műtét után hány nap múlva lehet sportolni?
2013. jún. 10. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Ez annak a függvénye,mennyi idő halnak el az érző idegvégződések a makkodon. (50 van belőlük pontosan )

Mennyi idő alatt kérgesedik el a nyálkahártya a makkon,mert azon nem bőr van .6 hónap biztosan kell,de volt fiu aki más fél év elteltével is érzékenységről írt nekem .Sportolni 3-4 hét elteltével lehet már.Kivétel a sakk .Ott nincs kivárási ídő .

2013. jún. 10. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

Mennyire nemsoká lesz az a műtét?

És mért tkm-et választottál? (teljes körülmetélést) Van rá számos egyéb megoldás is...

2013. jún. 10. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem csinálod azt, hogy addig hátrahúzva tartod a fitymádat? (feltéve ha nem olyan fokú a szűkületed, hogy nem is tudod hátrahúzni, vagy elszorítaná)

Amúgy én 3 évig hátrahúzva tartottam, és eztán metéltettem körül magam, mert már zavart a fitymám, jobban tetszett ha mindig hátra van húzva. Nekem 1-2 hét alatt sikerült megszokni a hátrahúzást, és így, miután metéltek, már nem kellett megszokni, mert azon már túl voltam.

Sportolni a varratok kiesése/kiszedése után már el lehet kezdeni NAGYON óvatosan!

Sok sikert!

2013. jún. 11. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!