Az normális, hogy fogamzásgátló mellett állandóan vérzek? Lindynette-t szedek. El fog ez múlni majd, megszokja a szervezet, vagy ez nem normlális?
Nem normális, bár, ha most kezdted el szedni, akkor még egy darabig elmegy.
Nekem is volt ilyen problémám, de én már évek óta szedtem a Lindynettet. A doki azt mondta, vegyek be minden nap egy adagban 1000mg C-vitamint, NE elnyújtott felszívódásút(mint amilyen a pl. Cetebe), hanem rendeset. 1-2 nap után láthatóan csökkent, és 4-5 nap alatt elmúlt. Hihetetlen megkönnyebbülés volt. Mert eléggé meg voltam ijedve a dolog miatt.
Elmagyarázta a doki, h miért segít C-vitamin, de elfelejtettem, meg egy kicsit bonyolult volt. :)
Szerintem ezt próbáld ki Te is. Tuti ártani tuti nem fog. De, ha nem múlik el, menj vissza a nőgyógyászhoz.
Remélem Neked is beválik!
szia!
20-ast szedsz, vagy 30-ast? Én amikor elkezdtem szedni a 20-ast, 1 hónapig véreztem egyfolytában. Akkor visszamentem, azt mondta a doki, hogy gyenge a gyógyszer. Felírta a 30-ast, azóta semmi problémám nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!