Hogyan tudnám a makkomról a váladékot leszedni viszonylag fájdalom nélkül ha egy ideje már nem mostam meg?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 20:47
1/9 anonim válasza:
A belem kifordul... Vajon mi akadályozott a mosakodásban?
2/9 anonim válasza:
Vegyél hydrgén peroxidot és azzal áztasd le.
5/9 anonim válasza:
Kedves utolsó,nem sokat értesz ezekhez a dolgokhoz úgy látom. A H2O2 3%-os oldata nem éget le semmit.Seb,nyálkahártya tisztításra ,fertőtlenítésre is használjuk!!!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. jún. 7. 08:37
7/9 anonim válasza:
Elárulod, hogy miert nem mostad eddig?
8/9 anonim válasza:
Azt tudom elképzelni mentségként, ha valami miatt az utcára kerültél, és nem volt lehetőséged tisztálkodni... mást nem.
Egyébként jó a sima szappan, vagy tusfürdő, de előbb kicsit üldögélj a meleg vízben, hogy felázzon a váladék.
9/9 anonim válasza:
Olvasd ezt el! Hátha segít, mert én sem pontosan értem a problémád logikai felépítését!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!