Ez mi lehet, heresérv?
2 napja reggel óta szúró fájdalmat érzek a bal herémben, amit igazából csak akkor érezni, ha nyomogatom egy kicsit. Néha gyaloglás közben is érzem, biciklizni pl biztosan nem tudnék most. Nem csak a herémben érzem, hanem felfelé nyilall valahova a húgyhólyag melletti bal oldal környékére, és ott is érzem. Volt már hasonló érzésem hogyha, hát szóval hogyha sokáig maszturbáltam, a vége után 1-2 óráig kb ugyanilyen érzés volt néha, de aztán mindig elmúlt.. De most ez 2 nap óta tart már, és nem is csináltam előtte semmit
19F
A lágyéksérvet nevezik megszokásból heresérvnek.De annak mások a tünetei .Amit itt leirtál az hereviszér-sérv lehet.Ez pontosan legtöbbször a bal oldalon alakul ki.
A heréből kiáramlóvér vénájában van az elzáródás .Ez miatt
pang a vér a herében,az erek megduzzadnak,és ezt fájdalom kiséri .Masztinál meg főleg,mert ilyenkor a here izmai is dolgozni kezdenek,és még több vérre lenne szüksége .
A 17-21 éves korosztály 47 % nál lép fel ilyen.
Ahogy időd engedi,urológia .
Most nem a helyesírást néztem, amíg érthető addig ez nem érdekel.
Egyébként háziorvos szerint nincs semmilyen elváltozás, többet nem tudott mondani, holnap megnézik urológián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!