Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Péniszbetegség ellen mit tehetek?

Péniszbetegség ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés
Először is kérném, hogy olyanok válaszoljanak, akik tapasztaltak már hasonlót. 31 éves férfi vagyok, sajnos szexuális problémáim vannak. Szexuális interakció során, behatolás során a nemi szervem teljesen érzéketlen, ugyanez kézzel történő izgatás során. Elélvezni sem tudok, vagy ha mégis akkor legalább 1 óra kell hozzá, ami teljesen abnormális az én koromban. Mi állhat a probléma hátterében? Ha nagyon alacsony a tesztoszteronszint az okozhatja-e ezeket a problémákat? Viszont ha nagyon alacsony a tesztoszteronszint akkor hogyan lehetséges, hogy valakiben létrejönnek egyáltalán szexuális vágyak, késztetések, korábban rengetegszer fantáziálás? Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm.
2013. jún. 3. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem függ össze a tesztoszteron szinttel. Inkább valami neurológiai probléma. Az érzékelő idegekkel lehet valami. Érdemes felkeresni egy urológus/andrológust és az majd megmondja a továbbiakat, esetleg elküld neurológiára.
2013. jún. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!