Mit tegyek pattanások ellen? Már egy csomó mindent kipróbáltam.
Sziasztok. 18 éves fiú vagyok. Egy jó ideje küzdök a pattanásokkal kisebb sikerekkel... Eleinte csak arclemosót használtam az nem sok javulást hozott. Arclemosóból próbáltam sok félét egyik sem segített.
Eztán tavaly tavasszal elmentem bőrgyógyászhoz aki kiírt valami gyógyszer ami azon kívül , hogy méreg drága természetesen nem segített... Úgy hogy az anyagi vonzata miatt a bőrgyógyászt hanyagoltam. Március eleje óta használok Aknecycin krémet, ami minimális javulást hozott de még mindig nem jó. Emelett használok egy szappant ami csupa természetes cuccból van, de nem látszik javulás.
Segítsetek mert már nem tudom mit csináljak :/
Igazából sokat nem tudsz.Ez a hormonok matt van,ebben a korban .ezért nem is tudod eltüntetni.ez a korszak is elfog múlni nálad is ahogy nálam is elmúlt
Arc szesszel fujjad le többször,az száritja ,gátolja a gyulladás,fertőzés kialakulását .A kozmetikus ugyan kitisztogatná,de nem usznád meg gatya csere nélkül .:-))
Az élesztő sem megoldás erre,abban csak "D" vitamin sok
Az meg nem árt ebben a korban
Az nem volt olvasható a linkben hogy nagy hatása lenne
a pattanások eltüntetésére. ( :-) )
Az ide felsorolt dolog csak fél megoldás tüneti kezelés .
Ahogy írtam már,a test működését,a hormonokat nem lehet becsapni .A hormonok hatására a testben egy átalakulás
zajlik le,a pattanások ennek határa jönnek elő .Most ez van,40 év múlva meg más lesz.De az nem a patikról fog szólni .Akkor jobban szeretnéd,ha újból erről szólhatna .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!