Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek pattanások ellen?...

Mit tegyek pattanások ellen? Már egy csomó mindent kipróbáltam.

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves fiú vagyok. Egy jó ideje küzdök a pattanásokkal kisebb sikerekkel... Eleinte csak arclemosót használtam az nem sok javulást hozott. Arclemosóból próbáltam sok félét egyik sem segített.

Eztán tavaly tavasszal elmentem bőrgyógyászhoz aki kiírt valami gyógyszer ami azon kívül , hogy méreg drága természetesen nem segített... Úgy hogy az anyagi vonzata miatt a bőrgyógyászt hanyagoltam. Március eleje óta használok Aknecycin krémet, ami minimális javulást hozott de még mindig nem jó. Emelett használok egy szappant ami csupa természetes cuccból van, de nem látszik javulás.

Segítsetek mert már nem tudom mit csináljak :/

2013. ápr. 8. 22:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

addig értem, hogy ezer dolog miatt lehet de ebből sok kizárható. Az olajos magvak szotyi stb fogyasztása alapból kiesik. Persze a kor is lehet csak kicsit kezd zavaró lenni már, mint írtam nem 2 hónapja vannnak....

Régebben a hátam is tele volt aztán ot kb fél éve szinte teljesen eltűntek csak 1-1 jön elő néha. Pedig semmit nem csináltam.

2013. ápr. 9. 15:29
 12/21 anonim ***** válasza:

Sajnos van akinél az egészséges táplálkozás és a különböző szerek, szappanok, lemosók nem segítenek.

Én pont olyan ember vagyok, aki gyógyszert csak tényleg szükséges esetben vesz be, de azt tudom mondani, hogy főleg, ha hegesedik is az arcod, lehet, érdemes lenne Roaccutant vagy a másik gyógyszert kipróbálnod. Nyugodtan le lehet pontozni, de nem egy olyan fiatalt ismertem, aki a pattanások miatt teljesen bezárkózott, többnek közülük ma is csúnya heges az arca és ezt nem lehet semmivel eltüntetni.

2013. ápr. 9. 15:56
 13/21 A kérdező kommentje:

Sajnos én se vagyok a legnyitottabb emiatt szerencsére csak egy olyan heg van ami maradandó lesz, de az nem olyan vészes, a többi csak folt ami idővel eltűnik. Az a baj, hogy egyes helyeken több jön ki egymás mellett ami hiába gyógyul meg utána hosszú ideig ott marad a piros folt. ezek ellen Aloe Vera géllel próbálkozok eddig csak pár alkalommal használtam, de talán jó lesz.

Én sem vagyok a gyógyszerek híve ha meg vagyok fázva forró tea C vitamin és kész. Csak ha nagyon ,kell akkor megyek dokihoz. De e miatt nem tudom miért pontoználak le.

2013. ápr. 9. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:

De a csalánteázást szerintem próbáld ki. Nekem is ilyen volt a hátam, amitől feszéjezve éreztem magam. A tea segített. Egyre kevesebb lett. A korommal együtt a pattanások is múltak. De azért néha most is elő elő jönnek.

25/F

2013. ápr. 9. 17:52
 15/21 A kérdező kommentje:
A korral nekem is múlnak ugye írtam már egy jó ideje megvan lehet nem mondok sokat ha 5 évet mondok. Volt ez régebben sokkal rosszabb is plusszban akkor még a hátam is tele volt, ha valaki közelről megnézi a hátam tele van kis pici hegekkel. Meg van a hátamon nagy is, de az motoros esésből :D Mint írtam a hátamról kb fél éve szinte teljesen eltűntek.
2013. ápr. 9. 17:55
 16/21 anonim ***** válasza:
12 es nem pontozlak le,nem nekem kell értékelni azt amit írtál hanem a kérdezőnek .Ha neki megfelelő a válaszod,akkor már érdemes volt írnod .Ha én azon rágnám magam ki pontoz le és ki nem ,akkor most nyugtató tablettákról kérdeznék ,melyik a legjobb hatású .
2013. ápr. 9. 18:55
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem írt semmi hülyeséget, igazat írt, valóban eléggé aggaszt ez, van, hogy az utcára nincs kedvem kimenni...

(amúgy zöld pacsi ment ki:))

2013. ápr. 9. 18:57
 18/21 anonim válasza:
Lehet, hogy ez nem oldj meg a problémát, de legalább a gyulladást lehúzza: teafaolaj. Nekem nagyon bevált, bár nekem nincs sok pattanásom, de ha eljön, és begyullad és mindig azzal kenem. Ráadásul nem is egy ökör ára.
2013. ápr. 10. 20:54
 19/21 anonim válasza:
*oldja
2013. ápr. 10. 20:55
 20/21 A kérdező kommentje:

Azt hiszem abban a szappanban amit használok az is van.

Pálma-kókusz-oliva-repce-szőlőmag olaj, 100% tisztaságú higítatlan citrom és indiai citromfű illóolaj citromhéj darabok.

Akkor nincs :)

2013. ápr. 10. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!