Fitymaszűkülettel lehet szeretkezni?
Szerintem várni kellene még vele. Nem tudom, hogy mennyire és mióta ismered a lányt.
Mennyire súlyos ez a probléma? Esetleg ő is tud róla?
Ha gondolod, akkor privátban válaszolhatsz.
17F
Hát, műtét után 1-2-3 hónapig bukta. Fitymaszűkülettel egyébként lehet szexelni, van akinek nem kényelmetlen, van akinek igen. Puding próbája az evés :P
Egyébként mennyire súlyos a dolog? Mindjárt azzal kezdték, hogy le kell vágni az egészet? Mennyire jártál utána a dolognak? A fitymaszűkületnek nem csak a körülmetélés a megoldása (már ha műtét alatt ezt értetted), ha meg csak a fitymaféked rövid akkor elég csak azt műteni, nem kell eltávolítani a teljes fitymát.
1. 3 hónapja járunk, lehet, akkor megvárom a műtét utánt!
2. Körül leszek metélve, mert a fityma szorítja a péniszem, és bár nem lehetetlen, de kellemetlen már a petting is..
Tudom, minek pattogok, de...
Ha hátra tudod húzni (márpedig gondolom hátrahúzva szorít, nem alapállapotban), akkor a sokkal rövidebb felépüléssel járó fitymaplasztika is segíthet, illetve a manuális nyújtásra is jó esély van – mindkét esetben fedve marad a makkod (ami gondolom jelenleg leginkább baromira érzékeny). Az orvos mondott egyáltalán alternatívákat vagy csak reflexből jött tőle, hogy „jöjjön vissza pár hét múlva és levágjuk”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!