Enyhe Fitymaszűkülettel lehetséges a szex?
Milyen beavatkozást javasolt.Hogy én ezt szorgalmas otthoni kézi munkával megoldanám ,az tuti .
Ha igy van,akkor ez nem olyan vészes .Meg van ennek a módja ,hogy kell csinálni .
Hali!
Ez így nekem gyanús. Egy első vizsgálatból az orvos ált. már meg tudja mondani, milyen műtétet lenne érdemes végrehajtani, szóval légy elővigyázatos! Nem tudom, mennyire "enyhe" a te szűkületed, de ezt látatlanban nem is áll módomban megmondani, ahogyan az urológusnak is vizsgálnia, de minimum látnia kell a problámást részt, sz'al a kérdésedre.haxnál6ó választ addig nem is igen le7 adni.
De kezd7ted volna kapásból egy életkorral is, és hogy te mit tapasztaltál eddig rejszolás ill. szex közben, vmint alapállapotban!? Ezeket uis mások alapból megírják itt... Az oké, mereven szted nehezen visszahúz6ó a fityma a makkra. Egyéb infó?
Ha meg nem érzed olyan vészesnek a problémádat, akkor minek műtteted?
Üdv: EE
>...és még az is kérdés, h. mikor voltál dokinál, mikor végezték el a vizsgálatokat, mikorra vár vissza a doki, és ha van már kitűzött időptja a műtétnek, akkor mikor lex?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!