S. O. S! Elszakadt a fitymánál a fék?
Nekem is volt ilyen, nem is egyszer (5-6x).
Amíg nem hegesedik addig fájni fog (mindegy hogy víz, vagy vizelet éri mindkettő fájt), de utána semmi gond nem lesz.
Semmi negatív következménye nem volt, és azóta is prímául működik, nem zavar semmiben sem.
Nem mentem semmi doktorhoz, és nem csináltam vele semmit, csak figyeltem, hogy alaposan legyen megtisztítva, hiszen a seb miatt ilyenkor fokozottan kell figyelni a tisztaságára. Vízzel mostam, körülötte pedig szappannal, ügyelve, hogy ne menjen bele szappanos víz (az nem kellemes), maga a seb mosása pedig sima vízzel történt.... kb 10-17 nap alatt meg is gyógyult. Vizelésnél figyelj oda rá, hogy teljesen fel legyen húzva a fitymád, így csökkented az esélyét hogy pár kisebb csepp is elfertőzze, illetve nem okozol magadnak fájdalmat (ha belemegy a vizelet, akkor fogod és leöblíted kis vízzel).
Ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor reggel és este ( ha gondolod délben is) kend be Betadine fertőtlenítővel, majd kend be Neogranormonnal.... ha nincs rá kereted, akkor kamilla teával borogasd reggel-este-délben (ha csak este is jó, csak borogasd-gyorsabban gyógyul- kevésbé fáj).
Látszik még a heg rajta, de nem vészes.... senki nem vonta még kérdőre sem a partnereim közül (nem csak jóindulatból nem:).... annyi, hogy nyújtogatni kell majd, mivel ha nem teszed ezt akkor rövidre- nagyobb heggel- fog gyógyulni, és újabb problémát jelenthet a jövőben.
Előző vagyok... jól emlékeztem már volt egy pár ilyen kérdés, itt találsz még saját tapasztalatokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
Mondom tisztítsd folyamatosan, mert ott amúgy is gyorsan "túrósodhatunk"... illetve nyújtogasd. Ezt úgy csináltam mintha önkielégítenék, azaz masztiznék, csak nem húztam le mindig teljesen, csak ameddig egy kicsit fáj, illetve nem sokat max 3-4 db, és lassan, így nem volt gond a hegesedéssel, nem lett rövid, illetve nagy kiálló, ami gondot okozhatna óvszeres- vagy anélküli aktusnál.
Természetesen most felejtsd el egy ideig a szexuális dolgokat, ne használd a szerszámodat még gumiban sem. Gumiban én asszem olyan 7-8 nap után tudtam használni, anélkül hát azt nem tudom megmondani, szerintem van vagy 3 hét, azaz 21 nap is.... érzékeny volt még olyankor.
Menjen az a zöld kéz vagy micsoda (-:
"Hogy érted, hogy nem bírok magammal akkor kenjem betadinnal? "
Arra értettem, hogy vannak paranoiás emberek, akik egy horzsolást már úgy kezelnek, mintha egy 9 órás műtéten estek volna túl, pedig nem kellene.... szóval erre értettem, hogy ha te ilyen kis félős vagy a baciktól, vagy nem bízol a saját tisztítási képességeidben, esetleg nem vagy olyan helyen (pl dolgozol, suliban vagy), akkor használj inkább ilyen fertőtlenítőt.
"A másik : a napi 1x fürdésnél ha megtisztítom elég?(ha nem éri vizelet)"
Ez attól függ, hogy mennyire túrósodsz..... pl ha beleizzadsz az alsóneműdbe, akkor több baci-gomba is van lent, ami növeli a fertőzés veszélyt.... így ezt neked kell ellenőrizni... alapvetően elég egyszer is, de ellenőrizni kell... úgyis érzékeled, ha kell esetleg, mert büdösebb- meg túrósabb, szóval akkor lemosod kis vízzel (ha módodban áll), és semmi gond nincs tovább.
Itt is ugyanaz a téma, csak több topik is van, amely hozzá kapcsolódik és segíthet neked. Nézd meg!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!