Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lágyéknál tapitásra fájdalma,...

Lágyéknál tapitásra fájdalma, erekciónál tökletesen kitapintható, mintha elszakadt volna egy ín. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Túrázás után eleinte a comb és a lágyék találkozásától indult, majd beljebb húzódott. Feszülő érzés és olyan mintha elszakadt volna valami, de ha konkrét akarok lenne, akkor olyan mint egy ér ami folyamatosan megfeszül és nyomásra érzékeny, de én már izomszakadásra is gondoltam. Most a lágyék bal oldalán indul és kb. a pénisz közepéig terjed. A jobb oldal teljesen rendben van.
2012. febr. 12. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
És ezt miért itt tárgyalod, sokkal értelmesebb lenne megmutatni egy orvosnak. Lehet izomszakadás, inszakadás, inhúzódás, kezdödö sérv, stb. Kezelni úgyis csak orvos tudja - ezért értelmetlen itt kérdezösködni.
2012. febr. 12. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Kedves első, gondolom vasárnap reggel a kérdező nem tudott leakasztani egy orvost, illetve kíváncsi volt, hogy hátha más is tapasztalt hasonlót, urambocsá spontán megszűnéssel, így elkerülhető lehet az orvoshozmenetel vagy legalább megnyugodna, hogy nem kell idegeskedni.
2012. febr. 12. 09:13
 3/4 anonim válasza:
Sèrv?
2012. febr. 12. 10:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Valószínüleg nem sérv... De még nem tudtam elmenni orvoshoz, viszont változott a helyzet... Mostmár olyan mintha a péniszem oldalán egy ér vagyy ahhoz hasonló lenne, a makk felé vékonyodik, könnyen kitapintható nyomásra nem viszont hossz irányú nyújtásra érzékeny.
2012. febr. 17. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!